沧海听潮 发表于 2016-2-24 08:08:43

PH33, 青春大波车

寻晚看见有师兄出了PH33报告, 讲到佢清纯后生大波粉LIN, 仲要正到油都未落三宝更未试真已经派了报纸。 再者印象中早前大师兄都出过佢报告, 指数66M, 再睇番报告日子, 这段时间应该不会M, 既然咁正, 今日就约33一战。

今日交通好畅顺, 比预期早到了很多, 於是先按脚仔, 连按脚阿姐都话33好红架, 心諗今次应该冇约错呢。按完脚便入房去, 等左阵见到真人, 正如寻日师兄所讲, 讲唔上靚, 但外型清纯, 心口胀卜卜, 真系青春后生冇得输。

PART 1 几有力水, 有板有眼, 由背按到小腿, 都按左几长时间下。 慢慢佢双手就伸左入我裤管, 扫PAT PAT和偷偷桃, 转番身睇住佢拉低衫, 一对D+坚挺弹手靚波压在我身, 好有份量, 仲要隔裤磨, 细佬已硬直了。 试下三宝, 上路由轻车到重车, 中路手口皆可, 下路可进裤内。今次女女在我左手边, 於是我左手从后捽井, 右手上下其手, 车住好快就升空了。

**** Hidden Message *****

fkfk123456 发表于 2016-2-24 08:25:55

278645489 发表于 2016-2-24 09:18:28

tele11 发表于 2016-2-24 09:22:16

不管你信不信,反正我是信了。

tele11 发表于 2016-2-24 09:22:17

不管你信不信,反正我是信了。

lfco1982 发表于 2016-2-24 09:43:05

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

asurada 发表于 2016-2-24 09:54:34

感谢楼主分享

jiangtang 发表于 2016-2-24 10:05:33

好好学习天天向上

momocay 发表于 2016-2-24 10:11:05

大大大方方发达

momocay 发表于 2016-2-24 10:11:08

大大大方方发达
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: PH33, 青春大波车