evasyy 发表于 2016-2-26 11:38:38

中山快乐之旅....啪啪啪

中山呢间沐足去过几次, D囡囡个样都係一般, 但性在制服够DEEP....

而呢条女都帮我按过3次, 第一次帮我按既时候已经比佢既导弹吸引住, 决定要沟佢上床.

囡囡都好多野讲, 我讲少少野都笑餐饱, 见同佢咁好倾, 攞埋佢VCHAT慢慢沟....

前前后后倾左成个月, 前两晚又锺上去, 搵佢吹下水, 又抽下水咁囉.....

一见面又问我係咪唔记得佢, 係咪识左第2个而家唔搵佢.

咁我见佢咁讲, 见佢行埋黎, 我顺手一揽佢条腰, 成个人贴住我, 波波都弹左一弹.

我话係呀, VCHAT我咪话最近比较忙, 所以小左上黎睇你.....

之后一边按一边调下情, 我话按完一齐去食消夜啦, 我买左佢2个锺, 跟住都可以收工.

条囡鬼咁开心, 哪哪淋按完就换衫係酒店门口等我, 因为我住係同一酒店楼上,

所以返上去放低D野, 再落去, 已经见佢係度....

食饭饮酒好正常啫, 叫左半打啤酒饮晒, 条囡已经HIGH HIGH地,

我话送佢反宿舍, 佢又话唔想返, 问佢想去边, 佢话跟我返去喎.....

我话可以, 不果我得一张床要一齐训喎, 佢话一齐咪一齐囉, 唔得既咩.

就係咁样, 条囡跟左我上酒店, 上到去灯都未开, 关左门已经揽坐条女係咁车....

隔住佢件衫揸佢对奶, 条囡都好快进入状态, 仲进行反击摸我个细佬...

过多几分锺, 已经变左两条肉虫, 条囡对波坚弹手, 估佢有33C,

第一剂, 玩左几个姿势, 条囡叫到拆天, 真係怕比人拍门叫静D....

训醒时再汁多剂, 比左5张人仔佢, 佢唔要, 话下次一定要再黎搵佢....

gssasd 发表于 2016-2-26 11:38:53

啥也不说了,楼主就是给力!

poiity 发表于 2016-2-26 13:20:23

llllllllllllllllllllllllll

jflin 发表于 2016-2-26 16:02:41

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

大元帅 发表于 2016-2-26 16:11:05

情人坡曲径通幽,山茶树花开正好。

vegetables 发表于 2016-2-26 16:29:52

taoa 发表于 2016-2-26 17:56:44

不管你信不信,反正我是信了。

toko 发表于 2016-2-26 19:34:11

iloveavgirl 发表于 2016-2-26 19:48:53

看看啦,到底怎么样

AV7744 发表于 2016-2-26 20:52:31

你就理解了了了了扣扣
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 中山快乐之旅....啪啪啪