qsums 发表于 2016-3-24 08:38:17

LS288 开心性感卡哇儿

不知不觉, LS已变了我半个主场, 原因好简单, 因為主场有几个揾开既女女过左嚟。 经常在大厅按脚的我, 好多时会听见客人点呢个点哪个技师, 好奇怪, 听得最多的不是第一红牌888, 反而是288。 睇客服相十分卡哇儿, 於是问了微信, 寻日趁有时间, 约了888外, 更加约埋佢。
揾完888, 冲个凉按下脚回气, 休息多阵入房。 288真人笑容满面, 同888一样都系攞埋架生入嚟, 但佢仲攞多套性感内衣, 原来佢收到料我刚刚同888影过相, 於是佢又话要拍, 既然靚女咁叫到, 趁快天黑前先同佢影左相先再服务。 点知一影不可收拾, 佢实在太卡哇儿, 动作又多, 影左好多相。
越影衫越少, 最后光脱脱, 实在忍无可忍, 都系叫佢入戏肉。上路蜻蜓几下, 中路手口皆可, 下路69可黑。吹奏都好尽力, 可惜第二机无咁易爆, 都系著意佢手打出。最后问下佢平时有冇K爆的, 答案可以。

**** Hidden Message *****

dcjk 发表于 2016-3-24 09:22:02

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

wosede 发表于 2016-3-24 09:40:05

oooooooooooooooooo

黑仔ROYAL 发表于 2016-3-24 10:31:19

ddddddddddddddddddd

davidsong1981 发表于 2016-3-24 10:42:48

Dddddddddddd

huntermo880511 发表于 2016-3-24 10:45:26

pbb 发表于 2016-3-24 10:49:32

在于它的存在!我

pbb 发表于 2016-3-24 10:49:34

在于它的存在!我

dong99881 发表于 2016-3-24 14:14:42

的的顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

kan3505 发表于 2016-3-24 16:56:39

页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: LS288 开心性感卡哇儿