nyqs 发表于 2016-3-25 08:42:57

YJ # 88 男儿有J不轻x,只因未遇上珊珊!

Y J(#88)珊珊,,系我近期食过身材最出眾嘅女女,身高5迟5,6左右,瘦底超级大波,目测有36以上,杯子应该唔系E就系,F, 手感软绵绵,真系好正! ! 珊珊有着小麦色的肤色,穿著bikini一定好迷人~
除了身材之外,珊珊的服务也不容置异,佢嘅服务好鬼有heart兼且有心思 ! !
话说几日前上去Y J ,经理介绍珊珊比我,话一定令我满意,我见反正新场冇几个师兄有报告分享,最多好又一餐,唔好又一餐,唔好的话,最多下次无帮衬,,,
珊珊一入房,已经好识做,揽住我系甘请我食波饼,仲比个小车牌我添,,
跟住佢就帮我按摩,无想过珊珊按摩都同佢身材一样甘出色! ! 佢在按摩时,有意无意抽我水,挑引我,呢廿分鐘趴住训,Jer Jer又硬硬,真系好鬼难顶 ! !
珊珊之后出去攞东西帮我做服务,入房之后就帮我除衫又除裤,佢前前后后用对豪雨系甘磨我,一路磨就一路帮我将件衫除左,,之后精彩地方就系用个口咬住我裤头,慢慢把裤子拉下,口起裤落,仲即时帮我含住条Jer Jer吹左一阵,
真系玩feel高手,high到爆,差de射左出泥,奉劝定力少de嘅师兄打次飞机先上鐘,
以免派报纸,失礼珊珊,甘就唔好 !!
珊珊好玩之处,真系要上个佢鐘先能够明白箇中精彩,,
虽然珊珊睇落好玩得,,但系珊珊都透露自己好少同客做毒龙,同埋佢对加腾san之秘技有de抗拒,希望借我尼个分享同甘多位师兄单声,最后祝大家有个愉快嘅週末! !

**** Hidden Message *****

t406548487 发表于 2016-3-25 09:06:45

jeanwty 发表于 2016-3-25 09:07:13

回复看图。。。。。。

dangdang252 发表于 2016-3-25 09:09:46

哥顶的不是帖子,是寂寞!

jasonzcx 发表于 2016-3-25 09:11:56

ijdi dijhivciseihijg sd kfdshhfldj f dslfhg

hyd212 发表于 2016-3-25 09:26:24

ssd sda sasdadfddf sdfds

hyd212 发表于 2016-3-25 09:26:25

ssd sda sasdadfddf sdfds

ken060112 发表于 2016-3-25 09:40:23

不管你信不信,反正我是信了。

ken060112 发表于 2016-3-25 09:40:24

delta_ho 发表于 2016-3-25 09:47:30

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: YJ # 88 男儿有J不轻x,只因未遇上珊珊!