hrq456 发表于 2016-4-12 09:20:53

体验MR#16可爱类型玩调X

听个朋友讲MR D女女都好高侧一于上去试试
先系客服睇睇相先见到几个都几掂心大心细
最后拣左个可爱型16号
问问客服约唔约到先原来渠今日只剩一个call钟位睇来女女都几红唔洗谂即约
提早小小到步冲定凉大堂her阵食d野时间岩岩好
经理过黎带我入房入到房女女未到心情有d紧张真人同客服相有几成似呢?服务得唔得呢?
正当我谂紧呢d无聊既问题时候16号到左一入房见到真人心谂呢po冇中伏
真人同相9成似全走肥皮肤香滑仲识超纯正既广东话真系分唔到香港定大陆人
一问之下原来女女系广州人唔怪得咁纯正啦d广东话
黎得邪仔part1呢d野真系门面野真系可有可冇
全情玩调情仲过引直接叫女女唔洗同我玩老正
我爽时女女又唔洗咁累一举两得
女女抱住我不停系我耳边又吸又啜又吹气
慢慢除左自己件衫仔原来女女有d波路用渠对奶磨我既身体由上到下由左到右女女识做冇咁快落油打
可能惊我快出左野之后就冇引识做抵赞
再到舌功慢游全身到我反攻啜渠奶头手指在小穴中玩乐女女由呼吸声变成呻吟声由细声变大声
小穴由干鲠鲠变成湿淋淋玩左好耐时间差唔多要落油啦系女女既热情挑豆下......大家懂的

**** Hidden Message *****

ouou 发表于 2016-4-12 09:55:38

黑仔ROYAL 发表于 2016-4-12 10:14:38

dddddddddddddddddd

zzzaaa001 发表于 2016-4-12 10:14:45

不管你信不信,反正我是信了。

zzzaaa001 发表于 2016-4-12 10:14:46

不管你信不信,反正我是信了。

ldk051 发表于 2016-4-12 10:25:22

哥顶的不是帖子,是寂寞!

012345678900 发表于 2016-4-12 10:36:56

nedfeng 发表于 2016-4-12 10:46:19

国法公法过分过分过分

daiwei7 发表于 2016-4-12 10:51:29

如果梵蒂冈地方官

zgq4779 发表于 2016-4-12 10:53:45

:loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness:
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验MR#16可爱类型玩调X