沧海听潮 发表于 2016-5-30 13:33:08

HYS33 全x服务 全x相片 (28/5 19:00 )

日去左一间好耐都冇去既非广告场偷跳起左一机, 就諗住返公司执埋手尾归家。 点知在回归途中未到关口就接到老虎要加班讯息,即系唔使赶返屋企食饭,咁就大把时间HEA喎, 急CALL主场相好, 有滴冇回覆, 有滴没时间, 正在榜徨之际, 想起上次HYS中式90分鐘小费才50蚊, 有个888又想试, 反正行到罗湖地铁口, 就决定走转HYS。

去到好多客, 888上紧鐘, 跟住仲有CALL鐘, 上次果个中式呀姨又在忙, 连按脚都要等, 我又唔鐘意冇所事是咁坐系度, 於是问下有冇技师得閒, 有个33, 睇部长IPAD相都OK, 於是同佢讲睇睇真人再决定。

33真人样一般, 几大份下, 但直觉可以玩得好激下, 於是就比佢入闸。 PART1 好掂, 好有力水, 原来做过正骨。 PART2最初有条裙, 但搞下搞下全裸了。开始服务时间, 上路可轻咀, 中路手口皆可, 下路69可黑, 唔好意思, 讲漏左, 以上服务全部是由我提供, 佢一直瞓系度, 69都是男上女下互奏, 佢双腿由头到尾都系M字的, 床都湿埋。 原来服务人真系好攰的, 最后都系我瞓系度等佢嚟, 第二机吹左好耐唔出, 改手打。完事大家都瞓系床,我就话不如帮你现在影番几张相, 佢又冇异议喎, 於是冇一张相是有著衫的。

**** Hidden Message *****

yinlang123 发表于 2016-5-30 13:39:10

ne nig nadi gnei ngid anig nei gniangidga

Zero123 发表于 2016-5-30 13:39:12

Gggggggggg

jymjzp 发表于 2016-5-30 13:40:16

果断MARK,前十有我必火!

jymjzp 发表于 2016-5-30 13:40:16

果断MARK,前十有我必火!

gigagi 发表于 2016-5-30 13:40:28

dddddddddddd

shzsbg 发表于 2016-5-30 13:42:02

还会斤斤计较你呢

QQwang 发表于 2016-5-30 13:47:13

dddddddddddd

sisiqiqi 发表于 2016-5-30 13:47:28

DDDDDDDDDDDDD

jijidada 发表于 2016-5-30 13:48:26

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: HYS33 全x服务 全x相片 (28/5 19:00 )