suofenglove 发表于 2016-6-3 13:56:26

YXSH#6156从温柔到x乱,令你一试难忘

上到去,的确环境唔错,乾净企理,更衣“老弟”态度令人十分舒服(12年经验 )当然主题都系要睇技师。我呢个人比较偏好脚长d女,唔食都睇得嘛,就算样普普通通我都可以接受,22号入来就即刻令人眼前一亮啦!腿长长面尖尖,盏眼望落去都有少少杨怡既感觉,就你啦!

服务开始,第一部分我都唔系好有印象了,隐约有几个词仲系个脑裡面:陕西人,工厂妹,2000几…诉说心事既同时语线温柔,搞到我好似做紧社工咁安慰夜归小妹妹…
第二部分来啦,一除工服唔见bra已经知原来小妹妹唔需要社工打救,都系你来打救我啦!开始做背,令我最印象深刻既就系採耳?即系用条利系你耳边游啊游,跟住慢慢打井咁钻两钻,真系耳目一新!跟住叫你抬起个屎忽帮你做毒龙,我笑笑口话唔洗了瓜,佢就笑翻我:这是你的权利,我的义务。咁因為自己又唔会抗拒,唯有服从啦!
仲有一点要称讚既系,佢做冰火真系用冰,真系顶唔顺,大家互探之际就发射左万千子孙系佢把口度。
其他场所资料唔多讲, 。
今日系咁多,去相,影得唔好大家唔好介意,起码无P过,系咪?

**** Hidden Message *****

kb1 发表于 2016-6-3 14:14:46

啥也不说了,楼主就是给力!

langzitianya 发表于 2016-6-3 14:26:15

我只想说一句很好很强大

woshitop3 发表于 2016-6-3 14:48:43

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

woshitop3 发表于 2016-6-3 14:48:44

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

efde 发表于 2016-6-3 14:51:14

不管你信不信,反正我是信了。

012345678900 发表于 2016-6-3 14:59:03

linling 发表于 2016-6-3 14:59:46

无语,这都叫好…

callmefree007 发表于 2016-6-3 15:07:29

好人呐一生平安啊

uandtt 发表于 2016-6-3 15:22:37

好人呐一生平安啊
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: YXSH#6156从温柔到x乱,令你一试难忘