爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

報告一下

hrq456 发表于 2016-6-15 09:55:28 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
最近分手了又回到單身要找囡囡的日子

本來就少北上, 加上好一段日子沒來夜遊版, 你們的暗號全不懂了

好幾年前在這里看過某師兄出POST介紹一間場
在湖貝路, 敢X , 環保口爆場, 當年師兄推介 ##號, (PART 1按的中上, PART2 可69指任插)
她還有做但我這次遇上她休息, 在此感謝某師兄當日提供

今次隨便輪牌來了個 !^號, 有D肉地, 按功就明顯很一般, PART 2 都係例牌過程,
先反轉瀨全身, 再波推背, 轉身波推, 要求69她說不要指插進去
(臨尾捽下深D捽下又深D, 都叫做比指插但一過半隻中指佢就彈起宿開)
最後順利射哂入口

我記得當年來試 ##, 收費 268 什麼微信簽到減$20
今次來到一問價, 338. 我即時打個突, 貴左咁很多,
佢見我個樣咁既反應, 即時講這次正價會有 126 优惠劵比我下次用
我又好X單純咁去計數, 兩次338 減 126 , 平均每次都係 275 , 都OK啦
點次埋單佢係有比126優惠劵我啊, 但唔X係一張126囉, 係一張88 加一張 38
即係一共要黎三次先用到優惠, 338 X3 減 126 , 三次平均每次296先真
88 果張仲印住 0000-2100 使用

純粹係來報告一下, 及對某師兄說聲謝, 抵唔抵各位自行判斷 (其實我都唔太清楚現在公價大約多少了)
這個!^及之前某師兄推介的## 同是中女, 要幼幼的不用試

謝謝收看, 希望唔好又無啦啦被刪除, 打字好L辛苦
以前港版內地版都係出左無兩日又被無啦啦成個貼刪左
連衰乜都未清楚, 灰到唔想再寫包膠了

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

沧海听潮 发表于 2016-6-15 09:55:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
春風路那邊大約300

小喵貓 发表于 2016-6-15 20:52:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

herakles1986 发表于 2016-6-15 21:43:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

herakles1986 发表于 2016-6-15 21:43:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

lmc616 发表于 2016-7-29 01:38:43 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
老店?JC吧。

发表回复