qishudj 发表于 2016-6-17 08:37:13

新下海极荡x女x妻,全程欲求不满主动啜爆你!

老友拣左件妹妹仔feel#222,经理知我喜欢技术型,就介绍左件痴女人妻feel俾我,呢件痴女话自己之前做开正骨,所以part 1完全无问题,全程享受专业按摩,女女仲不时扫袋偷桃,搞到我未入直路已经忍唔住胸袭佢,之后仲考埋车牌,完全同女友前戏一样!
戏肉又系嗰啲,痴女全程主动无冷场,可以话要乜有乜咁滞(当然,可能每个客人会有唔同待遇),虽然女女对波唔系巨乳,但胜在双提敏感度高,轻舔已经打晒冷震,再吸啜几下条女已经话自己湿晒,仲叫我唔信自己摸下!结果⋯⋯梗系撩到佢好似开水喉咁喇!
痴女俾我撩到上气唔接下气,主动飞底邀请我黑舌⋯⋯我落力舔到佢扭晒pat pat,痴女仲主动用手瓣开隻鲍鱼俾我舔得更深入,嗰一刻佢啲呻吟声大到呢⋯⋯几惊隔篱房都听到呀!后来佢要自己用手撳住个咀,你的话呢隻痴女几high呢!

**** Hidden Message *****

aboods 发表于 2016-6-17 09:01:09

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

gsgsgsgs 发表于 2016-6-17 09:30:07

uuuuuuuuuuuuuuuuu

nedfeng 发表于 2016-6-17 09:31:16

sfsdfsdfds发生的方式发到双方的首发第三方的

albert1234 发表于 2016-6-17 09:38:24

Wow...Very good.

Zte301 发表于 2016-6-17 09:48:37

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

Zte301 发表于 2016-6-17 09:48:38

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

gary45645 发表于 2016-6-17 09:58:12

惊声尖叫傻逼傻逼傻逼不

012345678900 发表于 2016-6-17 10:01:29

wanshanghao 发表于 2016-6-17 10:05:11

几多NO啊?湿湿湿胸
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 新下海极荡x女x妻,全程欲求不满主动啜爆你!