爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

申黄潮 生生生中伏记 打假波

qsums 发表于 2016-6-24 08:08:56 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
近日欧洲国家盃,假波多过乜!买葡萄牙赢波,输左差唔多成万银!undefined 但队波都可以出线入16强!undefined 向满身怒火同欲火的情况下,俾损友带左去湖贝果头间「申黄潮」酒店内五楼的「申黄潮」桑拿。点知我就中晒伏!

场内硬件又系果D野,都叫做新净,睇黎应该系岩岩装修无几耐。由於我同我损友系WALKIN去,於是就睇经理微信拣女!我见公司客服朋友圈入面件「生生生」样唔错兼好好双乳,就拣!点知中晒伏,乃晒野!

入到房,都叫好好礼貌。第一PART算中规中矩,一定唔系识揼,叫做摸下摸下当热身。都叫识讲白话,睇真D个样,原来戴左大眼仔兼块面都好多痘痘,扣分!undefined

出去拎野準备走第二PART,明明上身除晒,但又要歇落条腰度,叫做下身都除晒。想渣下她对大咪咪,有些少推搪。我当堂诈晒形,我话你除晒衫,唔系要我斋睇唔掂得呀?真系发晒火咁滞先俾我渣她对波,一渣落去......仆佢个街undefined,点解咁捻硬,她仲想点我话系谷姨妈,但以我出黎玩咁耐。一渣就知系假野,我叫她咪当我初出来玩,我出来渣波时,你都未识渣棍!她先肯认佢对咪咪原来系后天加工!undefined

戏肉,环保undefined,吹功一般,剩系识将自己个头一上一落,完全唔晓得用舌头去令我兴奋。undefined 加上隻手搓她两对手感极差的硬胶咪咪,几经辛苦卒之出到。

翻啅指数:零  (本人对硬胶波好抗拒,若其他兄弟有兴趣,可以试下)。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

hackerstudy 发表于 2016-6-24 08:09:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

fkfk123456 发表于 2016-6-24 12:54:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

z284250576 发表于 2016-6-25 00:33:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

z284250576 发表于 2016-6-25 00:33:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

4e4e4e4e4e 发表于 2016-6-25 00:56:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复