xsheng1983 发表于 2016-7-1 10:36:43

JXG巨乱淫样女僕,X荡奴X至爱咬啫含X胸射K爆确系正!

死党之前睇完包胶试左JXG一件淫妹,讚不绝口,难得死党唔独食,知道呢件淫妹一定岩我口味,我回老党我都要试,死党知我忙仲帮我约埋淫妹。上星期日,我地两个一齐杀上JXG,死党去试另一正妹,我先买个关子,事关我都想试!
经理安排我地入房,无耐阿淫妹就到,真人一双淫眼电死我,揽揽锡锡无难度,先正骨,手力足,好舒服。到戏肉,死党提示过我话淫妹超鐘意cosplay,所以我预先系腰包收埋一套女僕衫,我攞俾淫妹睇,淫妹惊喜又开心。虽然淫妹口话我真坏好咸湿,但佢又笑淫淫甘换衫,真系俾佢吹胀!
换上女僕装既淫妹即时投入角色,奴性尽情展现,跪地帮我清洁同食蛋含肠都系粹料!最顶癮系淫妹自己跪响床,抬高个靚股叫我玩佢隻粉红Gap,顶呀,一模落去先知,原来已系水蟹一隻,认真淫荡,但我鐘意!再梨淫妹转姿势,平训响床,一隻巨乳水蟹任我玩,淫妹无话只顾自己享受,识得叫我:主人,我要吹吹!似足AV情节!成个气氛甘正,淫妹口技又好,系佢狂吞我巨肠十分鐘左右,我已忍唔住一半胸射一半口爆,真系正到无轮得顶呀!

**** Hidden Message *****

400125 发表于 2016-7-1 10:37:49

ottoana 发表于 2016-7-1 10:58:06

就是要这个feel

jijidada 发表于 2016-7-1 11:01:11

鍟ヤ篃涓嶈?浜嗭紝妤间富灏辨槸缁欏姏锛

jijidada 发表于 2016-7-1 11:01:12

鍟ヤ篃涓嶈?浜嗭紝妤间富灏辨槸缁欏姏锛

dcjk 发表于 2016-7-1 11:08:33

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

stephen0213 发表于 2016-7-1 11:47:10

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

giggs1983 发表于 2016-7-1 11:52:29

gigagi 发表于 2016-7-1 12:30:51

ddddddddddddd

nilis123 发表于 2016-7-1 12:47:21

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: JXG巨乱淫样女僕,X荡奴X至爱咬啫含X胸射K爆确系正!