爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

BH85, 淘气小天真

翅膀 发表于 2016-7-2 09:58:37 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
睇左呢个场几份报告, 感觉百万豪装应该有番咁上下,於是做下功课, 问下狼友, 锁定左早班几个女女, 85是其中一个, 加了微信睇过佢真实生活照, 年纪轻,样貎也不错, 据闻更是服务王, 咁当然揾佢做头炮。

去到硬件的确唔错, 但最大惊喜是一入门口就看见一个好熟悉的面孔, 一个高挑长腿靚女, 杨杨, 曾经是我长驻玩了两三年的前主场部长, 原来嚟左这裡, 异地相逢, 当然冲完凉就在大厅大吹特吹了。
準时入闸, 先嚟按背, 有板有眼兼几好倾, 按左阵翻转身松腿, 系咁在裤外搞我小弟弟, 我叫佢伸手入裤管舒服滴, 点知佢特登整估我, 就系唔肯伸入去, 既然咁调皮, 一阵就好好教训佢…
攞完水回来, 飞BRA退裙, 剩番底底。 BODY漫游左好长时间, 我就揽住佢等佢休息下, BABY FAT 身型, 好好揽。上路由慢波加速到法拉利, 中路手口皆可, 下路走底可黑, 简单小穴, 真系好小穴, 好正。最后交番个服务时间比佢, 全身被佢瀨匀, 含吹瀨啜, 冰火二重, 最后69口爆。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dcjk 发表于 2016-7-2 10:37:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

skilar 发表于 2016-7-2 10:47:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
积极回帖,努力升级!

若邪 发表于 2016-7-2 10:49:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

devil001 发表于 2016-7-2 10:51:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
本主题所有言论和图片纯属会员个人意见,与本论坛立场无关

lzhlql 发表于 2016-7-2 10:56:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

pdm 发表于 2016-7-2 11:10:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

等一个人咖啡 发表于 2016-7-2 11:11:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

hapi 发表于 2016-7-2 11:24:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
浴露捽匀女女全身又大车过,唔使用唇高女女嘴唇

ottoana 发表于 2016-7-2 11:51:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
这个眼神很风骚

发表回复