evasyy 发表于 2016-8-30 09:26:32

LGW89~和巨r妹互相伤害缺钙人仕之选

奥运完结冇乜细艺,见LGW还是优惠期到月底,于是快闪上去,冲完凉由部长轮牌安排了89给我(註:Call鐘是没有228优惠),入房见佢几好笑容就叫佢留低,女女属於中女大波服务型,Part 1有水準,唔会渣流滩,成个人放鬆直入Part 2 ,Body漫游,波够大做起波D Mac沙池起黎寧舍爽,推完返身见佢除底底,(全裸是这裡服务指标)成个人扒底锡我LinLin,比对C波择落黎果阵真系好有压迫感,我都唔执输拉对波埋口边狂食,一口食手指一路寻找水源,去到水源位置先放一隻手指入去,聊下聊下开始湿气提升,慢慢多加一隻喂饱佢先,打到成手湿晒,不过我冇四条六版主咁利害搞到成张床单湿哂咁夸,正式埋牙,九妹D吹功有D急,试下转六九,冇味可黑舌,咁样玩反而令我更兴奋,所以互动其实好重要,互相伤害,至有feel嘛!

三宝参考指数:
上路:X(冇试真,不是头鐘,只轻车几下)
中路:6
下路:7
(指数有高有低,只作為参考,要配合天时地利人和,每次皆不同)

**** Hidden Message *****

albert1234 发表于 2016-8-30 09:35:09

Wow....Very good.

012345678900 发表于 2016-8-30 09:58:24

ralfliu007 发表于 2016-8-30 10:15:17

不错,又占了一个沙发!

asna 发表于 2016-8-30 10:19:01

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

andyl 发表于 2016-8-30 10:28:59

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

jijidada 发表于 2016-8-30 10:47:47

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

jijidada 发表于 2016-8-30 10:47:48

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

dcjk 发表于 2016-8-30 10:51:23

哥顶的不是帖子,是寂寞!

w696969 发表于 2016-8-30 10:54:28

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: LGW89~和巨r妹互相伤害缺钙人仕之选