6317131a 发表于 2016-10-7 15:19:16

XY #93 新下海极品98年幼幼 火力全开

对于我呢种丧like中女的人嚟讲,食一件幼幼对于我嚟讲系何其罪恶。
当时,,,宝宝真系好方!紧张到我好唔自然。
先讲场所先,第一次落新场先做个评价先!

五星酒店入边,环境比两个like!又大又靓又新净,服务指数都相当之高!
今次场所安排左个新人,听闻系新下海。不过我确系估唔到会系幼幼!
入房后开始按摩,交谈下得知女女之前系正规出身。而且识排毒等等啲野。仲免费帮我按埋个排毒疗程
排毒,排毒 其实好尴尬咯,立竿见影。系到放屁放到冇停!我就真系面都红埋,不过女女就好敬业了!话:好正常的!
正骨自然系顶瓜瓜啦,甘多年经验!肯定到位冇得弹
虽然不是环保,但上路可以去到6 中路差啲就得4下路3手推都有咁样噶指数。已经好燃掂!
捻燃手法都非常好,稍微指导下就简直摞我命!
同女女倾计时,女女同我讲左一句话!
:既然选择做呢行,就要做到最好! 就呢一句说话,我比到满分!

**** Hidden Message *****

lbtym 发表于 2016-10-7 15:30:24

啥也不说了,楼主就是给力!

lbtym 发表于 2016-10-7 15:30:25

啥也不说了,楼主就是给力!

gordonbobo 发表于 2016-10-7 15:31:41

gong110fei 发表于 2016-10-7 15:38:14

顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

asna 发表于 2016-10-7 15:45:25

回帖是美德

lalahangzhou 发表于 2016-10-7 15:52:48

lllllllllllllllllllll

qwe123321 发表于 2016-10-7 16:18:58

lock 发表于 2016-10-7 16:30:20

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

lordartnis 发表于 2016-10-7 16:35:19

回帖是美德
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: XY #93 新下海极品98年幼幼 火力全开