xinjiao 发表于 2016-10-11 13:38:43

Spa嫩口美少女LaLa,清纯靚女,一招千手观音,令我无喘息嘅机会,彻底溶化我嘅心

一分钱一分货,靚技师大把师兄仆崩头争住去帮衬,沐风Spa美少女LaLa,清纯靚女,甜美嘅笑容,娇小玲瓏,全身走肥,配合23吋小蛮腰,真系索到啪啪声呀,简直人见人爱花见花开。
自己冲凉好快搞掂,温柔嘅LaLa施展浑身解数帮我按摩,用力按压双肩膀,颈则穴,再按到背脊、腰椎,直落屁股,针对坐骨神经,手势一流,劲力十足,认穴又準,直接到位,好鬼爽!
再透过香薰推油让我消除疲劳,推匀全身酸紧部位,每推按一下落去入心入肺,通埋大小腿淋巴,手法纯熟,very relaxed and comfortable,真系不得了.......
到黄金时间,一招千手观音,慢慢黎同时唔畀我有喘息嘅机会,好有温馨激情嘅感觉,正到震呀,出动埋眼神挑逗同声音导航,真系攞命,好快令我呕白泡,清洁后食口烟吹下水先冲身,呢条女玩年龄玩手骨确系无得弹!

**** Hidden Message *****

yinlang123 发表于 2016-10-11 13:53:56

n nig enai wni gnei agnie aig eniag neiangi

yinlang123 发表于 2016-10-11 13:53:58

n nig enai wni gnei agnie aig eniag neiangi

012345678900 发表于 2016-10-11 14:32:15

huntermo880511 发表于 2016-10-11 14:50:58

beijingson 发表于 2016-10-11 16:09:24

WOW!!! WOW!!! WOW!!! 顶唔顺!!! 要射了!!!

dely 发表于 2016-10-11 16:24:48

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

黑仔ROYAL 发表于 2016-10-11 16:28:41

ddddddddddddd

douyank 发表于 2016-10-11 16:30:51

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

douyank 发表于 2016-10-11 16:30:52

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: Spa嫩口美少女LaLa,清纯靚女,一招千手观音,令我无喘息嘅机会,彻底溶化我嘅心