爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

WT#冧把温 佢话下面好p,同我又摸又车,之后将我成支x没~

nyqs 发表于 2016-10-15 08:44:52 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
早两日同班损友北上饮野,几条友仔饮左两杯,性趣高昂话搵娱庆节目,我印象记得呢期「 W T 」报告多多,巧多靚女返工,所以成班friends就分成坐两部的士直奔「 W T 」。

经理见到咁大班人衝上去,就问我的有冇预约女女 ?我的话当然冇 ! 佢就叫我的睇吓客服先,然后再拣女或者轮牌都得,出嚟玩但求happy,又冇话做人世, 所以我同经理讲轮牌就可以,最后比我轮到件新上班「冧把温」嘅女女,佢样貎Ok,身材又唔错,经理仲话佢服务好掂,平均一日有4 , 5个call 鐘,听落又几有性趣~
「冧把温」首先揼左一大轮先开始做服务,先用对波同我body,服侍好周到,对波白净又大对,仲好柔软添 ! 跟住又用妹妹磨我,加埋淫迴立体声:呀、呀,你好硬又大碌呀,佢仲话真系想食我条热狗肠 !  之后又话自己下面好湿....叫我摸摸,而且仲叫我同佢打K轮,呢条女真系淫底到无朋友 ! ! 之后就冰火,佢张大口,一含差D就全根尽没。
估唔到佢有咁劲嘅吞吐量,之后直吹横瀬,雪雪声,不绝於耳,69飞底当然唔少得,睇见鲜鲍又忍唔住去舔吓,佢吹左成20分鐘,都冇黑脸,「冧把温」果然系「冧把温」 ! 好野 ! ! 仲有系咁赞我好劲好厉害好持久 ! ! 真系比佢吹到萧都挛咁滞  ! ! 吹吹吓,小弟弟突然间打个冷震,成支豆浆送哂比佢补身。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dcjk 发表于 2016-10-15 08:50:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

popnima 发表于 2016-10-15 09:28:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

jimao1985 发表于 2016-10-15 09:57:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fkfk123456 发表于 2016-10-15 09:57:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

xin5254125 发表于 2016-10-15 10:29:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ZH1 发表于 2016-10-15 11:12:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

hello2015 发表于 2016-10-15 11:22:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
跟哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥

YPG03 发表于 2016-10-15 11:26:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

张晓东418 发表于 2016-10-15 11:31:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
WT#冧把温 佢话下面好p,同我又摸又车,之后将我成支x没~

发表回复