xinjiao 发表于 2016-10-17 08:17:52

HJ #03 遇到娃娃音的奇妙醉酒之旅

醉熏熏落到HJ已经5点几了,冲个凉入到房!见到床就想训了。咪左一阵
感觉到女女入房。就坐起身。记得模模糊糊两只耳系听到一把娃娃音!
饮到醉醉啲,女女羊样我都看不清。
我记得女女帮我按左一阵,出去摞工具。
帮我除晒啲衫裤,然后叫我趴住。我话免了!饮啤酒个肚胀。辛苦!
上路我朦朦胧胧地争取,女女都系轻轻碰碰车几下!可能酒气重噶问题!
中路对波我记得手感坚挺,当时我系觉得呢条女仲未生过伽!所以我有摸左下女女个肚,冇腩!对波34B,坚挺。够食。粒lin头摸多几下仲色硬添!
记得女女仲问我要唔要毒龙,咁我觉得应该系玉米糖啦!

女女一开始系下边帮我吹,当时吹左有分几钟。细佬冇抬头!
跟住飞底,主动上黎69。不过我都系濑左一阵!
当时记得起码吹左20分钟有多,女女辛苦到成身汗。不过都唔敢话唔吹。

冇计,我又晕陀陀冇精神。本身就已经系铁飞机。饮埋酒!小曦都未必搞得掂我!

我心都系软,叫女女出去摞油帮我打。女女一开始话坚持。我好认真咁讲。你不要咁累啦,你真系吹不出的!

并非女女技术差,而系自己知自己事嘛!
后来都系打出嚟,不过出果下!女女用口黎帮我接!

Good!可谓用心用力!

**** Hidden Message *****

fighterman 发表于 2016-10-17 08:40:55

不错,又占了一个沙发!

douyank 发表于 2016-10-17 08:54:50

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

douyank 发表于 2016-10-17 08:54:51

fkfk123456 发表于 2016-10-17 09:01:58

yinyin112233 发表于 2016-10-17 09:28:46

gordonbobo 发表于 2016-10-17 10:00:12

ffffffffffffffffffffffffffff

xilingw 发表于 2016-10-17 10:00:17

#在这里快加氟备用名单那速回复#

beliz_andylee 发表于 2016-10-17 10:05:57

ER TER5YW5 Y QW45YQW

jymjzp 发表于 2016-10-17 10:10:22

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: HJ #03 遇到娃娃音的奇妙醉酒之旅