qishudj 发表于 2016-10-21 16:40:41

DDG58好敏感,会渐渐愈来愈high

外貌:算不错!
服务:她会尽力配合
身材:我最喜爱类型
攻略:主动有优势!
心态:客人要求一定比
小弟和朋友出福田玩, 深夜十二时上到 DDG,呢个场比较少去,可以搵下新鲜感。
入到房,经理就带女入黎…我快快手就拣左个样不太差,'
头Part开始按背~手势唔错, 好力水, 但唔系主力, 一路按一路问我洗唔洗加力~大家都系吹下水,
锡下咀仔,女女冇耐就指定动作,自动解甲。大力查对灯手感好好,
佢二话不说即时帮我脱裤, 按大脾时好有feel~好正~之后Part 2就帮我推pat pat,
我双手好得闲. 主动不停锡哂女女上身, 开始时话怕痒,唔俾钖Lin锡耳仔, 但系一轮攻势下,
又咪投晒降。见大家投契 就黎轻车啦, 女女对波同条颈好香, 食住奶,冇耐佢都成身汗,
见佢越来越激动,顺势拉低条底,小弟开始卒女女小妹, 在里面抓过一遍, 已经湿到冇得再湿。
女女训我一边, 左摸右抱的感觉确几唔错, 跟手在我硬起来小j捻手服务,
侧身换手再黎,一轮攻势下,冇耐米青尽出,玩到我都成身汗。

**** Hidden Message *****

ottoana 发表于 2016-10-21 16:51:47

这个制服蛮有意思

NJB2014 发表于 2016-10-21 16:54:11

450869190 发表于 2016-10-21 17:05:22

啥也不说了,楼主就是给力!

450869190 发表于 2016-10-21 17:05:23

啥也不说了,楼主就是给力!

beijingson 发表于 2016-10-21 17:40:24

WOW!!! WOW!!! WOW!!!

ly2017 发表于 2016-10-21 17:58:45

最喜爱类型
攻略:主动有优势!
心态:客人要求一定比
小弟和朋友出福田玩, 深夜十二时上到 DDG,呢个场比较少去,可以搵下新鲜感。
入到房,经理就带女入黎…我快快手就拣左个样不太差,'
头Part开始按背~手势唔错, 好力水, 但唔系主力, 一路按一路问我洗唔洗加力~大家都系吹下水,
锡下咀仔,女女冇耐就指定动作,自动解甲。大力查对灯手感好好,
佢二话不说即时帮我脱裤, 按大脾时好有feel~好正~之后Part 2就帮我推pat pat,
我双手好得闲. 主动不停锡哂女女上身, 开

hello2015 发表于 2016-10-21 17:59:41

哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥好

ouyangtao 发表于 2016-10-21 18:31:01

basil6351 发表于 2016-10-21 18:36:25

謝謝師兄分享的
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: DDG58好敏感,会渐渐愈来愈high