fuqi 发表于 2016-11-22 09:03:05

初体验111 #新鲜出炉小嫩钮享受最xxx 激情爽炸大QQ丨

唔使讲佢系我今次精挑细选嘅目标,喺期待与激动之中终於遇见 ~萌萌的~ 著住短裙以热情微笑开门入嚟,我双淫眼迅速望去佢 SEXYBODY,美 ~~ 有顏值. 身材正. 青春味十足,相当有素质㗎呢,小弟弟愈淫愈老实唔扮绅士,面对诱惑嘅曲线,前凸后翘,我抱住就摸,又可爱又 S E X Y !< PART ONE > 细心伺候,全自动唔使郁,好舒服 < PART TWO > 自然先调情下,十分乖巧 ~ 我想点样就点 。。舌头短小灵活,我们激情舌吻,互相抚摸,十足小情人一样 ~ 全身上下都比佢亲左一次,奶头仲系粉嘅,好诱人~ 佢一亲,我就硬。。。毒龙㐅够晒火辣辣好卖力。。再投入吹吹吹,眼神有啲害羞,有 FEEL,拿手绝吹 AMAZING ~ 小舌头可以用软嚟形容,加埋吹功直头系劲!点形容都好,小弟弟比佢吹到好爽,又软又热情,吹到一半已经反击,从上至下性侵犯几次。。跟住玩 69 ,下面鲍鱼真鲜嫩,闻下无异味,唔可以淡定,直接瀬瀬啜啜,手指 FEEL 到小㓊穴好紧 ~ 差啲 3 > 2 > 1 就 FIRE 左,前前后后激战左 10 几分鐘,都系 XOXO 之类。。佢展示少女杀伤力,我爽到爆炸左,一啲唔催人,好温柔,完事抱抱温存一阵 ~ 总结:讲整体感觉 90 分,可爱、有耐心、服务技术唔错,属於实力派,其次态度好,任你玩,完全配合,

**** Hidden Message *****

Mr_Feng 发表于 2016-11-22 09:19:34

上官先生 发表于 2016-11-22 09:32:11

nedfeng 发表于 2016-11-22 09:35:56

苟富贵苟富贵非官方

SZ3609 发表于 2016-11-22 10:10:33

哥顶的不是帖子,是寂寞!

beliz_andylee 发表于 2016-11-22 10:15:22

未被污染有呢容易围绕贴又务他urtys

qiong255 发表于 2016-11-22 10:21:18

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

qiong255 发表于 2016-11-22 10:21:20

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

z5589 发表于 2016-11-22 10:21:35

好漂亮,楼主有福气!

dcjk 发表于 2016-11-22 10:42:11

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 初体验111 #新鲜出炉小嫩钮享受最xxx 激情爽炸大QQ丨