hrq456 发表于 2016-12-19 09:31:48

HD20-HD之美臀。美尻御姐服务用心,吹工过人。

好耐无去HD,上星期陪个朋友去,
上到去原本经理都换埋,不过睇真D...原来都系识既..

哈哈...罗湖区D经理好似我都识唔少。

唔讲我,入正题先,冲好凉入房。
我朋友简羊我无留意,但我见到当年555女神原来仲系度。
算啦,人生有D女神得不到就是最好。
叫经理轮牌算,我又无羊所谓,HD呢度家教几好,估计都唔会差。

一开门,见到20号,嗯...我银龙一向都老实...
系好似成熟左少少,但睇佢化既装都几用心,
应该都可以,其实佢似似地日本熟女系既。「北条麻妃」
有睇开AV既应该知道我讲边个。

其实净讲正骨..想不到咁好,原来入行做过正转的!
按鬆左,就叫佢攞野服务。
佢既服务可以讲得上用心,细口细口既慢慢拖。
特别佢胸前双花,暖暖地压落黎,真系好捻爽。
其他服务都系果D,但比到你放鬆享受既感觉。

照旧啦,以银色巨龙既标準,佢既齿感极少,
而已深喉既接受度高,吹得好爽。

不过...以我银龙净吹就想我黎料..难左D。
就系呢个时候佢自动波,送个西黎。
E!粉红肥鲍一隻!仲流紧口水....

你以為我就咁落口???NO!
原来佢个臀形好正!我忍唔住叫佢停停先。
决定影低佢,大家自己睇,系咪AV级熟女美臀。
之后既内容自己脑补,我唔打。

有美臀,有粉鲍....大家互相搞下,
好快就完成今次既拍摄....?!
拍摄?...哦...对唔住, 男c上身..哈哈

睇相睇图~GOGO
照旧靚相在入面

**** Hidden Message *****

上官先生 发表于 2016-12-19 09:34:56

tinonealtin 发表于 2016-12-19 09:40:20

点鸡率 发表于 2016-12-19 09:41:37

toukui2004 发表于 2016-12-19 09:50:14

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

jymjzp 发表于 2016-12-19 10:06:02

啥也不说了,楼主就是给力!

a86943424 发表于 2016-12-19 10:07:46

fgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfg

c6419579 发表于 2016-12-19 10:12:05

膜拜神贴,后面的请保持队形~

WN10000 发表于 2016-12-19 10:12:50

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

abcdefff 发表于 2016-12-19 10:20:57

看了LZ的帖子,我只想說一句很好很強大
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: HD20-HD之美臀。美尻御姐服务用心,吹工过人。