uranas 发表于 2017-2-17 08:26:28

htg116: 360度全方位吹爆你

HTG呢个场我谂大家都唔会陌生,我亦都留下过不少脚毛
最近HTG上番广告之后,我一直有留意有咩女女啱心水
锁定左666同116, 666就未见过真人,而116就见过
感觉116好似比较淫,应该属于环保场既战斗机
早几晚咁啱有时间就去会一会渠,睇下呢次有冇相错女先
入到房女女一见到我,真系老实唔客气一野就坐上黎揽到实
因为女女属于几FIT既身型,所以一D都唔吃力,揽下车下完全无难度
女女见我有D怕羞就好主动问我你想按程序走定自由发挥
当然以男人既角度梗系自由式会好玩D啦,点知话未讲完女女就已经发动攻势
一野将我按下,眼神好饥渴咁同我讲:我唔客气了
当时比我既感觉渠同一只蜘蛛精无乜分别,讲到渠既调情技术,
真系唔讲得笑,身体上可以用到既地方,渠无唔会少气完全运用哂
特别要讲下磨棍呢一PART,好多师兄会研究,会唔会磨磨下磨左入去
我讲笑同佢话磨左入去唔好怪我,哈哈...不过116话渠系会控制得好好
叫我唔使担心,无人可以突破到渠......之后就系渠既湿鲍作用之下
整个磨棍过程真系流畅度极高,渠既绝招就系,胜在够投入
当然我系唔会全面挨打的,一见有机会,马上番身抢攻渠三宝,
可惜我头关唔能够攞到渠6,有车但无息,其他中下路,爆灯指数
渠除左磨棍利害之外,深喉亦系杀着,好似标题一样, 360度无死角
吹功属于师姐级了,值得一试的.而家116好似系返紧通班的,大家可以随意约了.

**** Hidden Message *****

tinonealtin 发表于 2017-2-17 09:07:31

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖

黑仔ROYAL 发表于 2017-2-17 10:00:36

dddddddddddddddd

laodai_524 发表于 2017-2-17 10:19:32

啥也不说了,楼主就是给力!

jymjzp 发表于 2017-2-17 10:21:51

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

firefox 发表于 2017-2-17 10:30:09

DDDDDDDDDDDDDDDD

fighterman 发表于 2017-2-17 10:41:11

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

gigagi 发表于 2017-2-17 10:47:20

SZ3609 发表于 2017-2-17 10:54:38

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

ottoana 发表于 2017-2-17 11:13:49

很正点的熟女
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: htg116: 360度全方位吹爆你