uranas 发表于 2017-2-25 08:18:29

GB #81 精选幼幼妹妹仔玩到我鸠硬唔起!

鸠硬唔起!屌。。今世人应该都同幼幼无缘!

话说几日前晚上,上到GB!look翻个环境比以前靓好多,尤其是沙发!以前我最憎系沙发,一哋都唔舒服!宜家唔同咯,灯饰墙纸沙发换过晒!正!

讲翻条女先。19岁幼幼好可爱哋类型!
由于场所安排,咁冇计!顶硬上

按摩几好,尤其是吹水!好识得霖人一直有讲有笑,甚是愉快!

转身去攞工具,爽手几快!
先报指数6 6 6

咁其实指数系OK伽,真系对唔住各位师兄!我个人问题,真系唔敢攞咁重手去试。。
平时食开中女,食幼幼对于我嚟讲!真系最大恶极。。。

我都好尽力去探清三宝指数之后,即刻转入快出模式
主动意淫配合,出咗!轻松晒,个嘴细小小!差哋装唔落条马卵。。口爆都唔会有避开的动作!

**** Hidden Message *****

zmhflz 发表于 2017-2-25 08:55:16

DDDDDDDDDDD

firefox 发表于 2017-2-25 09:31:11

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kimomo 发表于 2017-2-25 10:23:48

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

kimomo 发表于 2017-2-25 10:23:49

kimomo 发表于 2017-2-25 10:24:00

kimomo 发表于 2017-2-25 10:24:01

qwert94 发表于 2017-2-25 11:52:26

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

606680 发表于 2017-2-25 12:14:39

NICE PANTS

QQwang 发表于 2017-2-25 12:36:04

页: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: GB #81 精选幼幼妹妹仔玩到我鸠硬唔起!