xsheng1983 发表于 2017-2-27 08:19:55

十八才重庆白滑甜美酒窝小情人----LG A181

揾完M紫琪本嚟冇乜心水,点知几个师兄揾完都话正
有个师兄仲话d行为似十足AC babye咁梗要试下比较下
虽然水尾真系绝无水尾效应,身材虽然小巧但咪咪–d都唔细
大C级数,皮肤白滑
入房时着住半透纱睡衣,性感迷人,见面巳揽实抱抱做见面礼
即刻搅到小弟弟都精神晒,仲轻轻锡咗啖,好细心同你除衫
猛问你冻唔冻,又自报我得18碎咋还可以吗?
好多嘢讲,入到浴室又好细心咁同你洗白白,嘘寒问暖
怕你冻亲
囡囡多水多汁,大车程度同AC babye不遑多让,乜口水都出晒
我又伸只手指渠啜下,哗好有AV feel ,大力插时,叫声大到拆天
唯有用原始方法用咀塞住佢个咀,又口水交流一番,其他都无谓
讲咁多,痴女又有Gff感觉,好满意慨一Q]

样貌: 4.5/5真人靓过相,越睇越襟睇果只仲有至爱深深酒窝

身材: 4.7/5 160左右唔高,细细粒,全走肥黄金比例   
         好好, patpat兀兀好有S shape
         Feel,咪咪软熟大C级好揸到呢,皮肤白滑
         冇公仔

服务: 4.7/5几乎要乜有乜,中高级环吹,
          BM,水萧,大大大车车到上天花,
         本人因年纪关系已经好少玩好
         多花式但对住渠可以玩多几样
         而仲系咁------

**** Hidden Message *****

jzl1978 发表于 2017-2-27 08:27:46

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

jzl1978 发表于 2017-2-27 08:27:47

qiong255 发表于 2017-2-27 08:52:39

qiong255 发表于 2017-2-27 08:52:40

jymjzp 发表于 2017-2-27 08:59:42

jeanwty 发表于 2017-2-27 09:29:08

回复看图。。。。

778675 发表于 2017-2-27 09:48:53

tinonealtin 发表于 2017-2-27 09:51:36

膜拜神贴,后面的请保持队形~

黑仔ROYAL 发表于 2017-2-27 10:10:03

ddddddddddddddddddd
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 十八才重庆白滑甜美酒窝小情人----LG A181