ppkart 发表于 2017-2-27 08:35:41

气质骚女完美身材大PP让你流连忘返芙蓉花#99

在微信收到风,芙蓉花有个似邓紫棋慨新女转场过来。
甘系要去试下啦!第一眼望落芙蓉花#99,真人靓过相。
真系有D似邓紫棋,最惊艳慨系囡囡有一对傲人的PP,
令人有种即刻想揸下慨冲动。

囡囡按摩D手势唔错,不时种会摸下D敏感部位刺激下你,
到咗正式服务果阵囡囡身材上的优势开始显现出来。
无论系波推亦话漫游我都一心只系挂住囡囡慨PP,
虽然囡囡有C cup,嘴上功夫亦都唔错。
一直顺着囡囡的美腿摸上PP,尽情享受着大PP带来慨肉感。
后面连过水服务都没来得及做,扭转身要求囡囡同我做磨棒。
囡囡用观音坐莲姿势系上面磨咗几下,睇到囡囡果个想被人满足慨表情。
再忍唔住心中欲火,即刻起身揽住囡囡,囡囡单手撑床,另外只手绕在颈部,
两手出晒力捏住囡囡个大PP就甘开始剧烈地摇晃。囡囡想就甘帮我磨出来,
但系口爆先系我慨挚爱,就示意囡囡帮我做环保。囡囡唔但只天赋好,
口舌功夫更系一流,舌头的运用炉火纯青,一直用舌头在J头上打转,
让你痕痒难耐刺激到顶点。从开始到最后爆浆,囡囡都好小心控制全程唔齿感。
堪称用心服务!

**** Hidden Message *****

jymjzp 发表于 2017-2-27 09:00:46

啥也不说了,楼主就是给力!

hdyqxbw 发表于 2017-2-27 09:11:01

vrhrgrvdvfevrdvrh

tinonealtin 发表于 2017-2-27 09:53:09

膜拜神贴,后面的请保持队形~

yiqiangbaotou 发表于 2017-2-27 10:05:14

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

黑仔ROYAL 发表于 2017-2-27 10:11:55

dddddddddddddddddddd

scboy 发表于 2017-2-27 11:05:51

啥也不说了,楼主就是给力!

beijingson 发表于 2017-2-27 11:18:18

WOW !!! WOW !!! WOW!!!

csergmsj 发表于 2017-2-27 11:23:32

囡帮我做环保。囡囡唔但只天赋好, 口舌功夫更系一流,舌头的运用炉火纯青,一直用

3852310 发表于 2017-2-27 13:05:19

膜拜神贴,后面的请保持队形~
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 气质骚女完美身材大PP让你流连忘返芙蓉花#99