qishudj 发表于 2017-3-15 08:12:59

MR555 高挑全走肥清秀美女

囡囡昨天才转工号为555, 之前是用228工号。讲起她便有段乌龙故仔, 话说加咗渠微信后当然八挂下渠朋友圈, 除了真人生活照几靓外, 无意中睇到渠写:

“我的服务宗旨是: 帅哥你不动, 美女全自动。我的经营理念是:开场培养感情, 中场让你激情”

加上渠上星期朋友圈写明大姨妈日子, 告示大家不介意才约, 如此服务宗旨, 如此经营理念, 如此职业操守, 无理由在大姨妈过后唔约。

真人外表清秀, 高挑全走肥, 手推场都够杀, 唔好话环保场, 讲多无谓, 放张现场相先
PART 1边技边聊, 原来广东人, 白话沟通无隔膜。出去攞水回来飞衫走BRA, B-波仔配合走肥身型好SHARP下, 紧记渠帅哥不动, 美女全自动的服务宗旨, 一于做植物人, 先嚟BODY漫游, 然后舌濑全身,服务都好仔细, 趁佢个头又游番上嚟, 试下亲咀, 无闪, 可以轻咀几下, 咁心中已有数, 果然斯文有着数, 于是继续等渠演奏, 69可黑, 但刚才可以轻咀, 感觉到应该可以升级车牌, 于是著意渠改手打, 漱口后躺在我身旁, 最后当然可以车住出, 虽则冇息收, 但都好满足。

清洁完回来, 话想同渠拍照, 点知佢话前年出道时友台将渠上钟过程相放在报告内, 令佢好嬲, 所以话咗以后唔再拍照出报告。听见佢咁讲, 我本来都无谂住影相, 但点知渠又话见我上钟咁斯文,只要唔好写太露骨都可以拍照出报告, 果然是斯文有运行!
至于开头我话乌龙故仔, 就是写这份报告时, 我再摷番渠朋友圈, 谂住抄番帅哥你不动, 美女全自动的服务宗旨, 点知现在才睇清楚, 原来渠这番说话系引述MR22讲的。但无论如何, 呢个乌龙绝对是件好事。

**** Hidden Message *****

jflin 发表于 2017-3-15 08:48:28

哥顶的不是帖子,是寂寞!

dcjk 发表于 2017-3-15 08:54:15

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

fighterman 发表于 2017-3-15 09:03:41

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

drogon2012 发表于 2017-3-15 09:29:20

dddddddddddddd

BIG_GUN_KIRA 发表于 2017-3-15 10:03:46

看看再说吧嗯

iliujun123 发表于 2017-3-15 10:28:53

獨龍更加爐火純青

tinonealtin 发表于 2017-3-15 12:53:18

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

secretmcj 发表于 2017-3-15 13:01:42

不管你信不信,反正我是信了。

NJB2014 发表于 2017-3-15 13:46:29

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: MR555 高挑全走肥清秀美女