qsums 发表于 2017-4-7 08:26:00

体验美少女hlau NY表姐-俏皮好玩妹子

NY表姐,玲玲,二十头碎,重庆人,好鬼马俏皮,同渠一齐欢乐之极,笑哈哈,身高163左右,全走肥,幼腰手脚幼对脚好正,皮肤滑净冇公仔,B cup级手波浅啡细的的,鲍窄几靓毛不多有真水好好插。出去到大家揽下咀下,update下大家好好倾,帮我除衫好贴心,之后拖住去冲凉。浴中大车有脷,好仔细同我洗,好俏皮波推我,我扯到硬晒,系咁玩女身揸波卒鲍,女女想水消不过我话出去一次过。

出去先揽下同爱抚,我锡啜女女成身由上至下前后,对波好正粒的好好啜,揽住大车啜唇脷,瞓低女女服侍我,catbath再环吹,吹工上级好啜力濑袋有深喉,我玩面玩身揸波个身好滑好正,爽死,吹咗好耐系咁深喉爽死,顶唔顺女女帮我上自带大002,女上,好窄,女女好耐冇做爱要慢慢上落,热身之后前后磨好落力,我揸波玩身揸股,女女骑我,我捉女女手按我胸骑,女女自动追车我,我又抱住女女由下至上插,锡啜耳仔颈好香,我揸股插女女叫晒,插咗好耐,跟着抱女女到床角un ,女女抱实我我狂上下un,女女叫晒,个身好正好滑好好揽,一轮后转狗仔,磨下鲍先入鲍几靓,好好推,啪啪声揸股揸波推,玩脚推,拉女女上黎揸住波推,女女好窄好爽!转男上,又磨鲍几下先入,仆住坦克车了脷了牙啜唇插,锡啜女女耳仔颈,啜波,濑一下加拿大女女怕痕,哈哈,M脚插卒下女女豆豆,交义脚啜锡脚插,对脚好正我系咁扫锡又咬脚趾一下,脚上膊打椿,女女叫晒,又M脚插女女叫晒,再扑住女大车我少脷了牙啜唇插,抽插一轮自然节奏射晒女女,好爽,唔抽出住锡下女女面,一阵之后先退出锡下女女身,大家汗晒女女帮我抹汗,好满足。 之后表姐同我按摩背股,好贴心GFF,又倾计先冲凉,真系开心到唔愿去冲。冲凉后又倾揽揽锡锡,原来过晒钟打电话来先知,咀下揽下先走。 总结:开心少女,服务一流,身型正全走肥,皮肤白滑粉嫩冇公仔,波级手B级的好揸好啜,对我坦克追车了脷了牙啜唇,吹工上级深喉好爽,鲍窄好爽好好插想射,番食之选。

**** Hidden Message *****

fighterman 发表于 2017-4-7 08:29:23

不错,又占了一个沙发!

tinonealtin 发表于 2017-4-7 08:53:10

啥也不说了,楼主就是给力

asdfghjkl999 发表于 2017-4-7 09:23:21

多谢师兄分享

asdfghjkl999 发表于 2017-4-7 09:24:39

多谢师兄分享

jymjzp 发表于 2017-4-7 09:37:32

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

黑仔ROYAL 发表于 2017-4-7 10:16:31

dddddddddddddd

laodai_524 发表于 2017-4-7 10:37:31

啥也不说了,楼主就是给力!

jijidada 发表于 2017-4-7 11:56:09

不管你信不信,反正我是信了。

NJB2014 发表于 2017-4-7 11:59:22

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验美少女hlau NY表姐-俏皮好玩妹子