wjx79979 发表于 2017-4-20 13:48:28

仙女下凡HERO#888 简直系我的女神,骨场靓女大发现

仲以为靓女只会在那些叫芙x阳x等等,但最近得知仲有一间靓女场,好多技师都好似学生妹,年轻ol等等,玩得又开放
今日call咗个888,渠一入房睇见真人feel到已好正,简直系我杯茶。乜都唔讲我一开始已忍不住抱住渠,先揸佢个波,好捻正,皮肤好滑,然后解开佢个bar冇反抗,粒lin好靓,乳云圆圆的,加埋有个标准size lin头,啜一口好美味。
行完见面礼,我都系乖乖地扒系度比渠按摩,倾吓计,女神原来喜欢肥肥地的男人,现年22岁仲未有男朋友,要求下面唔好细,但太大不可以,各位肥仔听到吗?快点去搵吓女神睇下女神对你有冇feel la。
脱了上衣开始服务,看到女神888的两个波形状好靓,好延,好捻好渣手,下面唔好彩姨妈到,但此报告发表之日就系姨妈走之日,女神下路通唔通就自己去试。上路有车牌,舌头都打到打结了,女神专心打飞机时我双眼看着渠对波,双手又渣渠对波,咁的情况好high,咁就比女神ko左,爆得特别爽特别多。

**** Hidden Message *****

jijidada 发表于 2017-4-20 14:38:05

啥也不说了,楼主就是给力!

jijidada 发表于 2017-4-20 14:38:05

DRRFTGR 发表于 2017-4-20 16:31:27

DRRFTGR 发表于 2017-4-20 16:31:29

DRRFTGR 发表于 2017-4-20 16:31:30

NJB2014 发表于 2017-4-20 16:37:39

dldjj123 发表于 2017-4-20 16:44:05

qwe123321 发表于 2017-4-20 16:49:31

charlieone 发表于 2017-4-20 17:01:18

dsafa sdf af
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 仙女下凡HERO#888 简直系我的女神,骨场靓女大发现