gssasd 发表于 2017-7-20 19:49:27

体验莞式HD11激戰34E大波版智孝,現場真淫相報告*...

早排SZ乌云密集,天气恶略,民怨四起,大家都冇啖好食 。近日经小弟连日夜观星象 ,发现乌云已渐散去,万物更新,此乃大喜之兆 。所以就择埋个吉日,北上 X交转运!咁岩见到我之前主场HD呢期做特价,即刻试下book之前好难book既大波宋智孝 ,点知都系好full,但饿左咁耐,呢排又成日睇running man,真系好想会下呢个智孝,赶d就赶d啦,收工即刻过去上佢尾鐘
收工先黎落狗屎,一心掛住智孝,羊都唔理直奔HD 。上到去湿鬼晒,拿拿声示意约左11号,就去冲凉入房。去到先知个场最近装修过,更加乾净企理 。等既期间,突然d担心,惊女女尾鐘会唔会太累,服务会打折咁 。但冇耐,女女就敲门入黎。哗,真系靚女 。其实之前我黎呢度既时候已经见过呢个11号,但果阵净系睇到侧面同背面,但已经觉得呢条女好正,身材白滑高挑,女神咁款 。依家有机会近距离睇清楚,女女真系样貌清纯,侧面睇同笑起上黎真系有d似智孝,但就大波好多,童顏巨乳,真系斋睇都硬 。
女女一行埋黎,我就即刻一手揽住佢,同佢讲下笑 :智孝,你為甚麼时候来中国的?昨天才在电视看你撕名牌!女女就笑晒口咁问我系咪真系似,佢好多熟客都系咁讲,智孝好靚,似佢就好,多谢晒咁 。如是我地就借呢个话题破冰成功,大家倾住计,气氛融洽。
Part1,女女力水唔错,仲识按埋脚,真系按得几舒服。见按咁好,咪问下女女系咪正骨出身,点知原来女女只系钟意出去按,觉得舒服就番黎帮客人照办咁按,活学活用真抵讚 。同埋女女都几细心,头先淋雨有d冻亲打左个乞嗤姐,女女即刻话帮我教番细个冷气,仲话等阵比d温暖我 ,warm到呢,女朋友feel满分。
Part2,女女解甲,34E大波波即刻成对跌出黎,又大又挺,手感一流 。最难得就系,女女大波得黎仲要细lin细云,粉红色乳头 ,真系可遇不可求。女女对波够大又软先黎,用黎做漫游真系一流,由下到上再到番下,推得鬼死咁舒服 。之后女女就含水做背刮沙,慢慢咁锡匀我每一寸肌肤,成个背当堂乾净晒 。细佬呢个时候真系顶唔紧,硬到吉穿床,即刻转身放鬆下 。点知女女唔肯放过我,一对巨胸压落黎,由下而上,醒埋个洗面奶比我 ,真系气都透唔到。难得遇极品巨乳,即刻示意同女女玩乳胶漆。女女夹肠技术麻麻,但胜在硬件搭救,一对34E白滑巨乳完全包裹住我条巨龙,感官一流 。见到女女对波咁正,我都忍唔住反客為主,转番男上慢慢玩弄对警鐘胸。女女对波真系好好揸,好鬼软熟,lin头细细方便食用,一边揸波食lin,一边玩弄女女既妹妹,玩到佢成个妹妹都湿鬼晒 。女女仲笑我好似仲识服务,搞到佢唔好意思咁话。既然女女都开到口,咁我就乖乖训番系度等你服侍,女女吹功一流,而且真系认真,每一个部分都好用心慢慢含,慢慢锡,一d都唔求其 。而且吸啜节奏同停顿都把握好好,吹到我叫晒救命。吹吹下女女自动波转过黎同我玩69,咁我当然唔客气一路摸住佢对靚脚,一路打井,闻到泉水正常就即刻黑舌一番 ,十分过癮。但因為太鐘意女女对大波,最后决定企起度,居高临下忘住女女个正body,亲按女女个头,加快抽插,如此前后数百下,完美爆发 。射完后女女仲即刻同我含水清洁,敏感到我差d企唔稳,跪系度 。

最后加埋个评分同总结番女女些许重点:
样貌:8/10,似宋智孝,冇得输。
身材:9/10,E CUP baby,OMG!
服务:8/10,应有尽有,配合度高。
态度:10/10,尾鐘都一样冇hea我,倾谈同服务中睇得出女女好想守住每个客,认真抵讚!

**** Hidden Message *****

kb410 发表于 2017-7-20 19:56:55

查看本帖隐藏内

3852310 发表于 2017-7-20 20:18:42

哥顶的不是帖子,是寂寞!

3852310 发表于 2017-7-20 20:18:43

哥顶的不是帖子,是寂寞!

ldk051 发表于 2017-7-20 20:27:21

不管你信不信,反正我是信了。

clg7909 发表于 2017-7-20 20:36:18

ddddddddddddddddc

罗马帝国 发表于 2017-7-20 20:41:37

骚/网:92 cao liu. cc去掉所有空格

qiong255 发表于 2017-7-20 20:42:14

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

qiong255 发表于 2017-7-20 20:42:15

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

ljm 发表于 2017-7-20 20:43:03

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验莞式HD11激戰34E大波版智孝,現場真淫相報告*...