xinjiao 发表于 2017-9-25 12:26:30

体验深圳MR999 ~手推小美女

細說~轉形環保都已經無咩 玩手推
回想手推年代~跟而家已經大大不同
今次試呢個999 正正就係當件手推年代
某某場~老師~ 不過都無做好幾年
今次重出江湖~ 都覺得今時今日既深圳
比以前緊好玩~緊開~ 係我玩家角度~ 當然係爽
係佢地角度~ 咁就要追番個基本指數~ 先可以在深圳生存

佢都明白呢個道理~ 呢D 野都係要慢慢黎
廢話太多~了~
講番流程~ 當然手推~有手推好處
真係會問你邊到累~主力DUP
加上係玩感覺~ 氣氛~唔係趕頭趕命個隻~

慢慢來~ PART ONE 都有KEEP 到30分鐘

PART TWO 黎~叫佢躺在我身邊~訓下~車下
車下好容易就拿除~手推如果沒頭關~可以話基本都不說
除非你是個大紅牌~有一班船友~唔係可以講88 ~或者打你既醬油

講番999~ 身材都有對C 級波~
可錫任啜~無難道~ 手推手法~我最中鐘意係趴著~ 以係999用大比~
吉高~我PATPAT~ 用佢雙手係咁撚~呢招好容易令我走火
敗北~今次都不例外~咁就比佢劣出~羞家~死人~

**** Hidden Message *****

hihihiro 发表于 2017-9-25 12:32:05

See See & Thanks

caobi2017 发表于 2017-9-25 13:40:58

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

252284777 发表于 2017-9-25 14:09:40

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

dcjk 发表于 2017-9-25 14:18:26

哥顶的不是帖子,是寂寞!

jymjzp 发表于 2017-9-25 15:33:05

哥顶的不是帖子,是寂寞!

gong110fei 发表于 2017-9-25 17:21:55

弟弟顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

787932 发表于 2017-9-25 17:41:49

112004300 发表于 2017-9-25 19:13:08

啥也不说了,楼主就是给力!

kkkkjjjj 发表于 2017-9-25 20:14:42

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 体验深圳MR999 ~手推小美女