klxqlqw 发表于 2017-10-12 12:33:27

KB#8 酒粒系可爱美少女有几分似陈滢

前言

最近见九龙湾有唔少靚女 , 所以 SM 哥都去多左, 都叫做半个主场
点解??? 性价比高嘛又足鐘
前几日系大堂休息见到 个技师岩岩上班 睇落眼大大 笑容靚
仲要有个小酒窝。

第一时间諗起 JJ 首小酒窝

小酒窝 长睫毛 是你最美的记号
我每天睡不著 想念你的微笑
你不知道 你对我多麼重要
有了你生命完整的刚好

睇见第一眼就比佢吸引住 , 酒粒妹一直都未有试过,
马上问下主任睇下安唔安排到啦 , 好好彩閒日约到头鐘

正文

入番正题 , 大家可以 睇下相先 , 回覆有现场实拍
小名: 小青
產地: 湖南
身高: 155~160
身材:C 波 有少少肉地 皮肤滑手

小青属可爱乖巧 , 做事服务认真 ,
师兄斯文对待 指数相信唔低

小青个样真系生得好甜, 一睇就知系90后 妹妹仔
我个人就几鐘意个场既制服 , 因為系日本水手服
当然要系青春少艾著得出果种味道啦

PART 1 : 反正唔系重点 , 一个鐘把握时间 , 大家互相交流下更好

PART2 :大家经过PART 1 都熟络左唔少 , 小青拿完工具回来都表现得好热情
                快快手清哂阻碍物 , 剩下小裙在腰间 , 我半带说笑话 , 我要服务你
                顺势除去小裙 变成 全裸机
                左手玩弄 双乳 , 右手抱住小青 当然系试车先啦 , 今次系重型车牌
                非常好 feel !! , 再由 双乳一路锡到 森林处 , 小青乳头非常敏感
                每亲一口都忍不住叫了出声 。 小妹也是反应好 , 轻轻一摸 已经感觉到水源
                黑舌一番 , 初初试指插不给, 后来只给半指进入一点点 , 慢慢来 温柔不粗鲁 找寻敏感点 , 最后小青                  捉住我入哂
                玩到震哂... 操盘度高 ,之后就交番比佢服务我
                波推鍚背都做得不错 , 大大话话玩成15分鐘 , 吹功方面中上 , 零齿感 , 上下有节奏
                我几鐘意佢 吹下 又奶下双丸 , 唔系一尾想快快吹爆你赶收工咁 , 可以慢慢享受
                见时间差唔多 , 我坐起身 , 今次唔玩 69 , 望住小青系两腿间 吞吞吐吐 , 每下都用舌头系冠状沟扫过
                吹得好有节奏 , 真系好爽 , 唔洗3分鐘就守唔住精门关 , 成个星期货仔射哂入口。结尾仲有个暖水回魂萧

SM哥指数 : 6 6 6+   ( 指插唔确定是不是人人有)
都系果句师兄斯文对待 指数相信唔低

**** Hidden Message *****

jerry5518 发表于 2017-10-12 12:48:16

哈哈哈哈哈哈

feieleven 发表于 2017-10-12 12:55:49

啦咯啦咯啦咯

jymjzp 发表于 2017-10-12 16:37:44

哥顶的不是帖子,是寂寞!

jflin 发表于 2017-10-12 17:05:38

windinging 发表于 2017-10-12 21:06:54

windinging 发表于 2017-10-12 21:06:55

林中白狼 发表于 2017-10-12 21:09:35

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

林中白狼 发表于 2017-10-12 21:09:36

c6419579 发表于 2017-10-12 22:05:04

页: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: KB#8 酒粒系可爱美少女有几分似陈滢