klxqlqw 发表于 2017-11-2 08:22:52

深圳环保YY#111 体验1+1 爆酱之旅

前言
见到有新场加入,有1+1既玩法
同罗湖差不多既价钱,可以玩两味
身为一个后生仔,回气快,又不是铁飞机
性价比相当可观, SM哥又点可以错过唔试先得!!

正文

主角#111 ,三连号真人同客服相系有点差距
呢到放一张渠微信既头像
同渠本人系八成相似的
PART 1 : 飞左, 佢话做左服务先再慢慢按
PART2 :拎好工具就飞净底底,用卫生纸包住细佬就反转身
先用乳头推一遍再波推一遍,还有用毛扫之后是过水合皮
这部份我觉得她做得非常仔细,我十分享受
佢唔系话一下拉到尾,反而系只三四吋反覆吸皮拉上拉落
系背脊分左不同细区,慢慢做吸皮服务,呢个赞!!~ 反正面推时,试一试个车牌,考得重型车牌推埋前边就进入毒龙部份先用两个肉球按摩下我个屁股,再反覆用手由我LIN头扫落去真系顶唔顺好鬼舒服~毒龙就浅出深入,大路野,无咩大特别个整体调情呢部份做得相当不错吹功奶蛋都系一流既服务零齿感,吸啜力强最后比渠骑上黎磨爆。PART3 :主动问我洗唔洗手推多次,我话: 「我回气快,可以阿,无问题」之后渠洗过手,番来先帮我按十分钟头( PS:上边果个) 先置再开始接下边个头, 6 9式打飞机,渠有渠打,我有我玩鲍十分钟再爆多QQQQQ 今次真系玩过够皮,射得畅快SM哥指数: 668

**** Hidden Message *****

hackerstudy 发表于 2017-11-2 08:23:06

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

langdenis 发表于 2017-11-2 08:48:36

看看美女照片

langdenis 发表于 2017-11-2 08:48:36

看看美女照片

kkchen654321 发表于 2017-11-2 08:48:53

不管你信不信,反正我是信了。

252284777 发表于 2017-11-2 08:57:48

不管你信不信,反正我是信了。

jjbking 发表于 2017-11-2 09:04:14

正点哦,,多谢

dcjk 发表于 2017-11-2 09:19:11

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

dcjk 发表于 2017-11-2 09:24:57

啥也不说了,楼主就是给力!

jflin 发表于 2017-11-2 09:39:50

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 深圳环保YY#111 体验1+1 爆酱之旅