爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

分享深圳FB 388# - 水灵长腿小美人

uranas 发表于 2017-11-9 20:19:42 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
最近喺福田蒲开,喺皇岗村附近饮饱食酔之后总要搵个地方冲一冲,然后俾细佬松一松。咁就好自然会谂到FB。记得FB之前我之前都有出过报告,每次都记得去呢度主要都喺因为渠地呢度好近地铁,上沙站B出口出黎行3分钟左右就到,而且张床都够大,训落咩姿势点玩都得,的确喺一个俾蒲开福田既人既一个好去处。当日临时临急冇约技师就过去,咁就肯定要轮牌,好就好在啲女都唔少,轮到388#,虽然睇返客服相渠真人同相大概喺8成似,不过绝对收货,毕竟有一对笔直大长腿啊!!!我都几乎冇渠高,远远就好容易见到渠,我谂渠至少都有167cm。而388#入房之后都好有礼貌,好细心摆好我啲嘢,所以未开波已经在“外形+服务态度上”为渠加分。
按摩方面绝对不需要担心。因为渠之前都喺关外做,对PART 1呢方面要求十分严格,所以渠都习惯一定要为客人按下,仲一定要为我按得舒服至得,话咁样之后既状态先会更加好,有咁既心态都唔话得,毕竟呢啲后生女好多按摩呢part都喺hea下hea下。入到落戏肉时间,388#出去拎水好快返黎之后就当然喺最令人期待的部分,调暗灯光之后388#出乎意料地“识做”,飞BRA走un完全自动自觉唔使教,过水舌游亦都毫无马虎,最叹既喺佢好识用“舌尖”黎濑我全身,呢招简直有“四两拨千斤”既功效,好快就刺激到我全身既敏感细胞,细佬就逐渐开始out of control硬到冇朋友,而388#一气呵成地边濑边舔咁任性地攻击我的下半身,完全出乎意料地开始觉得“濑嘢”——我知道我今次轻敌了!!原来依家啲细路女都有咁好功夫!!唉……都未“操盘”就觉得好快要投降了,原本想叫停渠吹,但又觉得好舒服,就好享受咁自由爆发于她的娇嫩细口中。
虽然成个过程真正“肉搏”既时间唔喺好长,但依然令我觉得好满足,咁喺同388#坚持用心去服务既原因有关,到最后出完之后都觉得自己仲喺意犹未尽,我相信一定会有交手机会!!转头食多两打生蚝再黎先…………!!最后老规矩,诚意回复可见更多你想要的,enyoy!!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

林中白狼 发表于 2017-11-9 20:26:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

林中白狼 发表于 2017-11-9 20:26:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

xieycao 发表于 2017-11-9 20:53:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

fff123123 发表于 2017-11-9 21:23:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

everbone01 发表于 2017-11-9 21:25:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

hzxhmj1688 发表于 2017-11-9 21:40:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

hzxhmj1688 发表于 2017-11-9 21:40:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

a00112233 发表于 2017-11-9 22:14:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

chunling 发表于 2017-11-9 22:37:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
分享和回帖是美德............

发表回复