qsums 发表于 2017-11-23 12:34:29

CH66 高指668的清纯幼幼小可爱

一个星期前睇见龙哥仔出咗份CH66 精选幼幼98年下海高指数668火力全开报告, 当时已好心动,但又担心自己没龙少咁后生靓仔,未必有668指数,直至前两日发现CH客服强调: 全场所有黑骑军全裸MB毒龙丝袜 ,既然全裸MB是指定动作,咁又唔同讲法,一于加渠微信约战。
真人绝对幼幼, 样子清纯活泼, 人仔细细但按摩水准和力度好有料, 原来曾做过正骨。出去攞嘢入来, 自动高清一件不留, 全走肥A+波, 波推漫游咗一阵就坐上嚟磨棍, 磨到兴烚烚拉渠落嚟谂住边车边磨, 点知我都未咀埋去, 渠连脷都伸埋出嚟, 于是时而脷叠脷, 时而互啜脷, 下路更同时磨下磨下, 少滴定力都随时爆发。随即改番个对坐姿势, 由于渠人仔细细, 好易操盘舞上舞落玩下花式。最后交番个演奏时段渠, 69黑舌口中花加回魂箫, 果然龙哥仔668火力全开全部兑现, 极度满意的一机!至于毒龙丝祙非我所好,所以没试。

**** Hidden Message *****

woshitop3 发表于 2017-11-23 13:18:14

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

woshitop3 发表于 2017-11-23 13:18:16

787932 发表于 2017-11-23 13:23:28

feieleven 发表于 2017-11-23 13:24:31

啦咯啦咯啦咯

wang1575 发表于 2017-11-23 13:51:40

qqqqqqqqqqqqqqqq

dcjk 发表于 2017-11-23 13:55:29

不管你信不信,反正我是信了。

dldjj123 发表于 2017-11-23 15:59:04

jflin 发表于 2017-11-23 16:28:02

哥顶的不是帖子,是寂寞!

WN10000 发表于 2017-11-23 17:04:56

不管你信不信,反正我是信了。
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: CH66 高指668的清纯幼幼小可爱