dgd78 发表于 2017-11-25 12:46:57

深圳技师青春,Dup骨又得,场干净整齐,休闲好地方。

一早打电话预约好,去到可直接入房,冲凉房是独立,放便又卫生,出返嚟技师己经到了,好后生喎,最多比渠二十出头,个样好甜好可爱,有小小Baby Face皮肤白净,胸前伟大,真系人仔细细波大好砌、就系讲呢D身形,佢个名叫洋洋,唔好睇佢年纪轻轻,按摩又真系有一手,力度岩岩好,穴位都几准,洋洋好比心机同我由头按到落去,慢慢按晒全身,总体我都满意。到香薰推油时同样咁正,我钟意渠态度够认真唔会点档,真系温柔又呵护,推完油又会抺返干,再柔情扫股,R起嚟好有Feel,识得扫荔枝、偷桃,挑情功夫唔错。
转身后你估我仲可以咁安份守纪,我就老实不客气,揽住渠开始揸波捽Lin,洋洋口就话唔好咁啦,但又小鸟依人靠我身上,配合住我任我鱼肉,大波够弹有质感,真波唔系加工货,大胆起嚟除埋佢个Bar,露出两粒Pink Lin,我要出埋咀至够玩,而渠双手就一边R袋袋,一边扫条jer,推上推落,集中喺我细佬度"按摩",搅到我硬到想爆,落油快Chok,细佬俾佢咁搞法就呕晒白吐出嚟,出咗火就真系身心舒服了,休息一阵细心帮我清理返好,我去冲凉,洋洋去补妆,走时送到我出门口!唔怪之得咁多人钟意黎御水轩,原来软硬件都咁正,又其系呢件洋洋,真系令我疯狂,临走既时候老板娘仲叫我下次黎试埋其他靓女,我出门口既时候见倒有两位技师都好得,见倒流晒口水 ,我问渠地叫咩名一个叫YoYo一个叫东东,两个都系我杯茶,临走时仲影左渠地相,下次黎要逐个试先得。

**** Hidden Message *****

dcjk 发表于 2017-11-25 13:07:07

不管你信不信,反正我是信了。

123456788 发表于 2017-11-25 13:08:35

dely 发表于 2017-11-25 13:18:25

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

NJB2014 发表于 2017-11-25 13:27:38

abcdefff 发表于 2017-11-25 15:27:18

不管你信不信,反正我是信了。

hapi 发表于 2017-11-25 15:43:52

的时候我最享受站立式,因为睇

handerson 发表于 2017-11-25 16:30:36

啥也不说了,楼主就是给力!

787932 发表于 2017-11-25 16:33:00

dhz 发表于 2017-11-25 16:52:21

哥顶的不是帖子,是寂寞!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 深圳技师青春,Dup骨又得,场干净整齐,休闲好地方。