ilxd 发表于 2017-12-1 12:37:31

2017不可错过 JLW 199# - 高颜值强互动易沉船

其实一开始誓估唔到我既【2017不可错过】系列都会有一名手推既技师上榜。而且呢个技师我仲要喺第一次搵就已经好中意渠,出于小小既自私心,其实就真喺唔喺太想分享出黎,毕竟今时今日仲坚守要做好手推服务既技师我觉得真喺好难得。其实JLW 199#琪琪一早就MARK实佐,因为睇佐利生超版关于渠既报告之后已经觉得十分吸引,但碍于价格既因素(手推¥298)觉得“唔化算”所以一直冇搵,整整错过了三个月之久,依家谂起真喺悔恨万分……琪琪绝对喺一位值得一找再找既技师,上过一次钟之后我已经马上计划约定下次见面既时间,自问好少可有技师可以令我马上产生返食既欲望,而渠绝对喺百里挑一既一个。
其实真正钟意琪琪并唔喺因为渠既指数有几高(虽然我自己已经可以成功斩获666指数),因为在我心目中,指数永远不会是衡量一个 技师好与坏的标准,很多时候指数的虚高往往不能带来个钟令人心动的感觉。其实回归初心,我地去DUP个骨,都喺为佐放松下而已,追求指数呢样个样,反而令自己每次上去都觉得多了负担,仲要一唔小心就踏入各种“大神”之间的“江湖恩怨”,我地玩开都已经一把年纪,试问有乜谓?
所以最后讲返199#琪琪,她真是一个非常温柔,又不矫情做作的女仔,她的纯真是我最欣赏的部分,加上非常善谈,会令人觉得相处的60-70分钟完全如光速般就过去。最最重要的是,渠除了份人的性格可以俾到你好舒服的感觉之余,服务都极尽细心。好好地一个手推,佢仲要开开心心咁话要同我“股推”,基本上环保上既动作除了直接同口接触之外,我地全部都玩晒。可以讲,琪琪既手推真喺不一样,不一样!!并非传统手推既套路,而是可以直接俾到好强烈的新鲜感俾你,而指数同服务方面,我浴某都可以写包单,如果你咁都觉得唔OK,欢迎你返黎屌我!!
更多既说话已经唔识得再讲,由于琪琪都不喜拍照,所以在半推半就之下影得几张,但真人100%靓女,完全属于可沉对象,绝对值得100%入我返食LIST ,多余既就唔讲,诚意回复可见联络方式,enjoy!!温馨提示:下PART再出琪琪既表妹:JLW 2#报告,而2#同样更富特色!!恋足者最爱,建议趁早尝试!!

**** Hidden Message *****

dcjk 发表于 2017-12-1 12:53:12

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

feieleven 发表于 2017-12-1 12:54:41

啦咯啦咯啦咯啦

火大 发表于 2017-12-1 12:55:55

CCCCCCCCCCCCC_

123456788 发表于 2017-12-1 13:08:38

LIN15 发表于 2017-12-1 13:53:13

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jflin 发表于 2017-12-1 14:09:49

herosunny 发表于 2017-12-1 14:21:11

787932 发表于 2017-12-1 14:48:41

Bulakesi 发表于 2017-12-1 16:02:43

生生世世的牵挂?生生世世都有
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 2017不可错过 JLW 199# - 高颜值强互动易沉船