xsheng1983 发表于 2017-12-7 13:05:02

SPA师798,身心放松,非凡享受!

呢排做得GYM多,成身肌肉都好酸软,一直都想揾日番大陆按摩,拔下罐。平时去开45度骨,正骨真系唔系好知定。于是就问下成日同条女番去既老死,有咩好介绍。点知老死最近收到风,话DFSQ美容部有SPA做,问我去唔去。我一开始是拒绝的,但老死话唔止SPA咁简单,仲有手作仔做。e,咁又唔同讲法,大佬relax完,细佬又relax,1鸡2味,玩得过。等到放假果日,就即刻经罗湖过去叹番下。
呢个场之前都有黎过玩环保,近关口,印象中个场几大几舒服。去到就同楼下知客示意话去美容部spa,渠就指引左我搭lift上去。一出lift就有经理过黎招呼,逐一介绍有咩套餐咁。我就拣左个中间价位,示意经理帮手安排个后生d既技师,就带左我入房等。间房布置得几有情趣,粉红柔和灯光,到处都有花同心既图案。而且除左按摩房,仲有独立浴室,有浴缸,见到呢d即刻想入非非。呢个时候,技师敲门入黎。"你好,我系798",女女95年,广东淫士,识讲广东话,细细粒,长金发,手脚幼幼,mk靓妹feel,几岩口味。女女摆底野后,就开始入去浴室帮我较水,等阵浸,值得一提,放水前会加个一次性大胶袋系个浴缸上,干净卫生抵赞。之后女女就出番黎,帮我铺好床,叫我训上去,然后就开始帮我用海盐全身磨砂,磨完背面,到前面。之前去泰国都有比大妈磨过,今次相对温柔舒服好多,上次磨到我脚毛都冇晒咁济,痛到我呢。之后女女就拖住我入浴室开始浸浴,洗走d海盐咁。女女几体贴,帮我试好晒水温,先叫我落去,岩岩好,舒服晒。女女先用擦身布帮我擦全身,然后就开始帮我系浴缸度按下摩。我都开始忍唔住手多多摸下手仔脚仔,好鬼滑溜,正啊。女女亦都好鬼马咁偷偷边洗边抄下我,搞到我开始硬晒。拿拿声冲干净身出去玩正经野。出到去我再训番系度,女女好仔细咁帮我全身按左一大轮,然后就开始落油。女女RPP技术一流,用指甲轻轻划过我全身,慢慢地锡我同呻吟,最后集中攻击我袋袋,又不时套弄我碌波棍,搞到我硬晒胎。忍唔住转身,女女即刻攻击我lin头,我亦都唔客气伸手入女女衫入面揸渠波仔,吸手软硬适中。玩得庆起,女女突然停晒手脚,话要同我玩冰火。我系咪听错?系呢度竟然有呢d玩?当然,我系会错意,原来女女分别拿左2个杯,一个装冰水,一个暖水。然后左右手交替咁套弄我,一冷一热真系好爽,真系唔差得过平时玩既冰火。由于冰火实在太刺激,我已经唔多忍得住,即刻拉女女上黎上下其手一轮,女女亦一边锡我lin一边呻吟。随住大家既节奏加快,我都忍唔住开枪扫射。完事后就再去冲凉,女女边按边倾下计直到够钟走人。
Spa真系好少做,但呢度环境真系舒适,间唔中做下真系会好放松。比起平时纯45度骨,呢边节奏放番慢,多左份身心得到放松既感觉,唔同既享受,所以有机会都必定再试。
B仔综合评分(5星满分):
相头:⭐️⭐️⭐️
身材:⭐️⭐️⭐️
服务:⭐️⭐️⭐️⭐️

**** Hidden Message *****

549595 发表于 2017-12-7 13:52:52

个灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌

NJB2014 发表于 2017-12-7 13:54:32

123456788 发表于 2017-12-7 14:01:10

sthuashaosthuashao

殇殇殇 发表于 2017-12-7 15:14:40

哥顶的不是帖子,是寂寞!

殇殇殇 发表于 2017-12-7 15:14:41

wang1575 发表于 2017-12-7 15:20:47

qqqqqqqqqqqqqqqqq

dldjj123 发表于 2017-12-7 16:45:54

膜拜神贴,后面的请保持队形~

jflin 发表于 2017-12-7 17:37:50

dely 发表于 2017-12-7 17:47:00

膜拜神贴,后面的请保持队形~
页: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: SPA师798,身心放松,非凡享受!