dengxin 发表于 2017-12-8 12:45:49

XRHT#168MB+舌吻达人情侣feel十足为你做足668

Part1简单行过,part2翻来两个人开始坦诚相对。囡囡唔心急开始做流程,先拗下荔枝,刺激下细佬。我顺势揽住囡囡开始测指数,上路顺利通关,开始囡囡仲有少少拘谨,但系在我三寸不烂之舌慨调教下,囡囡慢慢开始open。两条利互相交织、吸允、包围,情侣feel十足。呢种情况咁系唔可以少MB,囡囡先开启自动波模式,虽然知道有D假,但系囡囡D叫声真系让人欲火焚身。种要加埋手揸对36c奶任你品尝。前面玩压,转后庭磨,细佬卑囡囡慨大PP紧紧夹住,囡囡掌握着频率抽动真系有种要升仙慨感觉。刺激嘢玩完,开始享受流程,虽然之前玩得咁激,囡囡应该会攰,但系D流程服务囡囡都冇打斧头,吸皮、过水、濑背都系由头到脚全身照顾。因为考虑到之后种有车,所以毒龙part pass咗。转过身又系同囡囡一阵狂吻、丧吻,
如果唔系因为时间关系都唔想太快要囡囡演奏,囡囡秉持之前一贯的耐心,先玩咗两轮冰火。然后慢慢从袋袋开始服务到龟头,含濑吸吹卑囡囡演绎的淋漓尽致。最后顺利口中花。系福田好难遇上咁高慨服务质素,仔细一问原来都系罗湖呢边进修过。呢种质素必定会mark低,以后翻啅。

**** Hidden Message *****

123456788 发表于 2017-12-8 13:19:47

LIN15 发表于 2017-12-8 14:06:31

dddddddddddddddddd

LIN15 发表于 2017-12-8 14:06:32

LIN15 发表于 2017-12-8 14:06:34

LIN15 发表于 2017-12-8 14:06:35

jflin 发表于 2017-12-8 15:25:52

啥也不说了,楼主就是给力!

787932 发表于 2017-12-8 16:42:17

dldjj123 发表于 2017-12-8 19:01:45

膜拜神贴,后面的请保持队形~

hzxhmj1688 发表于 2017-12-8 21:32:02

膜拜神贴,后面的请保持队形~
页: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: XRHT#168MB+舌吻达人情侣feel十足为你做足668