6317131a 发表于 2017-12-13 12:43:36

XD 966 高档酒店场邻家妹妹仔含啫㗳㗳春潮渗透我碌棍

好耐冇去喇,点解?皆因场所地点就脚,硬件正,软件掂,收费唔平啰.....

我呢啲small potato份粮,七除八扣,所剩无几!

哩几日见到『XD』巡视再次在4台上架,而且发觉场所转了型,由~手作仔转为**环保,其次仲有超级优惠添! !

收费由原价(手作仔)$338人仔减至优惠价(环保) $238人仔! !
真系唔系嘢少! !
加强咗服务,收费反而无加,真系淫民大喜讯,今日放假,就上去relax先.....

过关之前,步行唔洗5分钟就到,真系几方便.....

场所入口位置在basement,本身唔起眼,加上附近又有工程,所以行过龙,都可能唔知.....
囡囡没有倾国倾城面孔,也没有浮夸的身材,但系渠.....一切嚟得自然,眼仔碌碌,唇红齿白,加上乐天笑容.....
成个邻家姐姐咁款,
食得身材、相头多慨Ching,不妨转转口味.....

渠返到入房之后就坐在床边,看着我,眨着眼,身体轻轻的摇晃,似是有点怕丑,不好意思.....
既然系咁,我就做主动啦,我慢慢的走近床边,然后双手按着她的香肩,唔系吹水,真系有阵幽香架,渠有喷香水.....哩个时候,我就顺势亲吻渠粉颈,然后逐寸逐寸向上吻....
一直到渠红唇,小娟让我由浅入深的吻.....

双手也开始不安份的摸,边摸边脱去小娟身上的外衣、短裙、巴巴、奀奀,最快变得一丝不挂.....

小娟开始为我做服务,
渠一边波推,身体一边摆动,我全身上上下下都俾佢推过,一阵就开始有反应.....

吹到最硬既时候,渠又突然点到即止,改为DL钻,我个人不甚喜爱DL钻,所以就叫小娟用舌头服侍我个袋袋,舔咗一阵,又含返支棒仔再吹,之后又服侍返袋袋,来来回回几次。吹吹下,渠就来个360度边吹边自转,我就可以欣赏渠小妹妹之余。一边用神之手去招呼渠添.....

相片

玩咗一阵,feel到有水出,就问渠有冇磨棍玩?
渠点点头,然后坐到我身上,慢慢的摇曳. ....

巴巴、奀奀相片

我双手抚摸住渠双乳,
随着节奏的摇旗....
真系好兴奋,又刺激!

棒仔感觉到小娟不停有滑滑的淫水流出,我就加快动作同速度,向前冲、冲、冲......冇几耐就在小娟大脾内侧射了....

**** Hidden Message *****

nilis123 发表于 2017-12-13 13:08:27

不管你信不信,反正我是信了。

wang1575 发表于 2017-12-13 13:27:37

aaaaaaaaaaaaaaaaaa

787932 发表于 2017-12-13 14:01:03

tinoneal 发表于 2017-12-13 14:07:32

a112311 发表于 2017-12-13 14:34:20

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

a112311 发表于 2017-12-13 14:34:21

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

NJB2014 发表于 2017-12-13 14:38:44

daitoupiao 发表于 2017-12-13 15:53:26

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

wh535348651 发表于 2017-12-13 16:52:48

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: XD 966 高档酒店场邻家妹妹仔含啫㗳㗳春潮渗透我碌棍