hrq456 发表于 2018-1-10 12:41:49

东莞体验SN靓妹欣瑶好配合

一见笑容不错少少怕丑咁,女女倾下几好倾,倾一阵之后开波,问女女佢话可环吹,之后女女拖我一齐冲凉,女女帮我洗下身真sweet ,我洗下渠揸波锡面耳仔颈香水好香,女女不是出黎捞惯个只所以感觉好正似学生妹,冲完大家干身,出来揽住爱抚大家,身颈面锡下直接考埋大车,上床女女卒我棍之后环吹,技术一般但有啜力落力有用手劣好舒服,叫渠用手玩袋又听话,女女手快速劣棍,望住靓样吹我揸波玩身好兴奋,好舒服硬晒,用自带002,女上,女上下骑,又大家捉住手骑,我揸波玩股好正,之后抱住女由下至上插,个身好好揽,揽住对波压着好舒服,又床角un,个身好正揽住上下插,转狗仔,后推啪啪推,又揸波玩股,拉手上黎揸波推,对波好好揸,女女叫晒,爽死,男上,棍磨下鲍先入,M脚插,脚上膊推同打椿,交叉脚啜濑锡美腿插,又M 脚,扑住插锡颈好香,加速再顶唔顺射晒落女女鲍鱼度正呀!女女笑下好甜,岩好冇纸巾,我去厕所攞纸巾大家清洁,之后大家去一齐冲凉,一路倾我又锡下女女,正!

出来之后再倾咗阵,问女女几时走,希望再见,几正呢个,甜美乖乖妹妹仔,同我都几好倾揽下锡下面先走。

总结:靓妹,身型走肥股好正,B至C真波粉红lin,鲍剃毛粉鲍几好插好正,女女几好倾,甜美乖乖妹妹仔,番食之选。

**** Hidden Message *****

fff1111 发表于 2018-1-10 13:02:36

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

fff1111 发表于 2018-1-10 13:02:36

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

LIN15 发表于 2018-1-10 13:06:55

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

asdfghjkl999 发表于 2018-1-10 13:33:26

yinyin112233 发表于 2018-1-10 13:54:32

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

123456788 发表于 2018-1-10 14:24:10

cityfarmer250 发表于 2018-1-10 14:47:30

thanks for sharing

jflin 发表于 2018-1-10 14:48:45

啥也不说了,楼主就是给力!

19009 发表于 2018-1-10 15:46:36

睇女,,,
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 东莞体验SN靓妹欣瑶好配合