wjx79979 发表于 2018-3-6 12:39:57

68#吹萧果阵望住你劲似张柏芝,好好车有真人相

上到房见真人,同众兄弟报告影既相一样咁索
抱住渠细车左下,阿囡话有D感冒原本大车唔到
但其后比我搅到狂车啜脷饮口水,正

报完钟十指紧扣入去,渠漱左口后我地就开始大车啜脷
双眼望实对方,好有FEEL
跟住冲凉,帮我前后都洗,而且仲主动叫我背住佢做BM比我
好好服务,跟住洗完仲主动帮我浴萧,但同其他兄弟唔同,可能已经做左4日
有所进步,仲识乃龟头Y字位唔洗教
之后由袋乃返上黎吸扫龟头同Y字位,好HIGH

干身后我就公主抱渠上床
背坐吹渠耳,大车啜脷,不过佢唔太想我服侍渠
仲叫我训低先,但我唔会咁做,因为我一定要比囡囡舒服先到我舒服
我就放平左渠,大车啜脷,边卒LIN, GAP再车
跟住乃渠LIN,不过渠右边LIN有D痛可能有其他人整伤渠
咁我就主攻渠左边,渠已经好HIGH
啜左阵再车,原本想乃GAP,但佢话 冇男人可以乃GAP就算男朋友都系
冇所谓,我好尊重囡囡的
跟住我训左系度由渠发板,可能头先我已经搅到佢好舒服
佢好用心咁啜我LIN,跟住吹,佢仲主动望住我吹
果刻渠眼神同轮廓劲似张柏芝,仲要系星愿做护士果个样
超正.....吹左阵扫落袋,乃啜我袋,劲舒服....
之后我再企系身比渠吹,啜龟头再吸啜Y字位,好爽

最后我训系度叫渠舔多阵龟头,我就边享受渠吹边拆开新版0.01
上套,个套比旧版更易戴更紧
囡囡事前已经话我大,而且渠钟意我系白虎,感觉干净D同靓D
渠坐上黎已经话好大,而且主动郁同呻吟得好利害,跟住渠想我男上
我就话:老婆,你只需享受,不用动,老公来
大家就车住做...我就车住边抱住渠去床边黎招床边女上
渠面都红晒咁同我车啜脷,原先享受不用动既渠,又主动骑我
之后挂鼓,渠呻吟得更劲,再转床边女上,又挂鼓,全程可以车啜脷

之后我想转背坐女上,佢话惊痛但可以配合我
但我一向怜香惜玉,我直接车住渠放平渠男上
渠就同我对望住咁车狂插,最后车到出
超好FEEL,虽然黎到第4日但完全感觉唔到水尾
最后送上真人相两张

**** Hidden Message *****

jaack 发表于 2018-3-6 13:44:24

点点滴滴的地方

7149841zw 发表于 2018-3-6 13:58:27

不管你信不信,反正我是信了。

7149841zw 发表于 2018-3-6 13:58:28

不管你信不信,反正我是信了。

skhaoren 发表于 2018-3-6 14:58:54

发斯蒂芬斯蒂芬斯蒂芬十多个

dely 发表于 2018-3-6 15:12:02

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

asdfghjkl999 发表于 2018-3-6 15:27:33

clg7909 发表于 2018-3-6 15:51:22

踩踩踩踩踩踩踩踩踩踩踩踩踩踩踩踩踩踩踩

renzha111111 发表于 2018-3-6 16:26:32

renzha111111 发表于 2018-3-6 16:26:33

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 68#吹萧果阵望住你劲似张柏芝,好好车有真人相