rayabbie 发表于 2018-5-16 12:46:27

HG K505-大波皮肤滑湘妹子好玩好开心好屌

HG K505,娜娜,湖南人迟D会住珠海,二十几岁左右,168高,唔瘦唔肥身型几好肉有弹性,手脚算幼腿几正,皮肤好滑一般白冇公仔,大C波啡细的晕好揸好啜,鲍毛不多不少边冇毛少少皮够窄好好插。

一见女女好笑容,女女话第一次嚟香港,女女对我好好倾,揽住想车女女,但女女话不可亲,算啦见几靓女,又揽下调下情,一路倾除衫之后去冲凉,女女冇侍浴,但一路同我倾计,我话我系快枪手,女女话唔得要我好好的对待她,我话睇你点样对我啦,我冲完之后渠自己冲,之后大家干身出去。

出去瞓床女女服待我,catbath我,啜我奶头,之后环吹,用温水吹,吹工中上级算啜力好,又瀬我春袋,好爽,我一路揸波玩女女头发,硬到铁咁我,女女又急速吞棍,吹好耐之后女女上帮我上自备大002,女上,鲍够窄有热力,女女前后磨好享受咁,又上下骑超正,我玩波揸玩股正死,一阵我来抱住由下至上插,耳仔颈超强,好窄超舒服,女女叫晒超正,女女身好正抱住爽死,一轮之后转后推啪啪推,又揸波玩股,拉单手上黎推,女女叫晒,女女股有肉啪啪声,爽死,超舒服,推几耐下之后男上,棍磨下鲍先入,仆住女女插,啜锡女女耳仔颈加拿大唔多俾,但系面就比锡,M脚揸波插卒豆豆,手揸单脚一脚M脚插,想啜濑锡美腿女女又唔多俾我,唯有狂摸脚,脚上膊打椿,脚上单边膊推,再M脚揸,再扑住插,锡下面,女女叫晒,系咁抽插住自然节奏射 ,唔抽出住再出入吓,我锡下女女面先抽出,汗晒女女怕汗,女女帮我清洁之后大家去冲凉,大家一齐入浴缸但系各自各冲凉,蕾蕾话我好利害做得好耐,佢话渠女上嗰阵时已经高潮咗,所以之后都受不了,叫我下次咪咁快整到渠高潮,哈哈。

冲凉出黎又倾好耐,好好倾好好玩大家笑餐懵,女女有做Yoga,可一字马,即刻表演俾我睇,又俾佢啲相我睇佢做瑜伽啲姿势,抄牌,叫我得闲去珠海搵佢玩,哈哈,够钟啦再揽下锡下面先走。

总结:相头几靓,身材唔瘦唔肥算幼手脚腿几正,大C波好揸好啜,凸股有肉好推,吹工中上级瀬春袋恋水吹好正,鲍够窄好插,对我有冇车可以锡面,满意一Q。

女女点都唔俾影相呀,所以放啲广告相大家参考吓,相头就同广告差唔多,身材就比较讲到丰满少少。

**** Hidden Message *****

tenson 发表于 2018-5-16 15:30:10

wwwwwwwwwwwwwww

marcotsui 发表于 2018-5-16 17:40:24

哥顶的不是帖子,是寂寞!

dcjk 发表于 2018-5-16 19:54:20

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

chunling 发表于 2018-5-16 22:10:14

分享和回覆是美德.......................

nilis123 发表于 2018-5-17 13:12:15

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

lee233 发表于 2018-5-17 16:49:25

ffffffffffffffffff

isangna38 发表于 2018-5-17 17:21:36

no photo is a pity.

chunling 发表于 2018-5-17 22:12:25

分享和回覆是美德.......................

fire1979 发表于 2018-5-17 22:56:06

不管你信不信,反正我是信了。
页: [1] 2 3 4
查看完整版本: HG K505-大波皮肤滑湘妹子好玩好开心好屌