爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

深圳罗湖体验U85 -初做高瘦模特靓姐幼

fuqi 发表于 2018-5-31 12:29:59 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
本周一个字。。。难,难拣女,难得闲,难影相,呢个报告都系好难先出到。人生总系咁,有啱食慨女又唔得闲,得闲约又走咗,拣无可拣去做勇者试约,又系咁中伏,咁点好呢?继续试咯,咁啱得咁桥万念俱灰之际U又有新女返,朋友都话可能伏,点好呢?做人系向前望架啦,约。

U85,新做,开头开门系83,搞错去返另一间房,顺带一提U83好野嚟的,啱食自己约,不赘,正式开门,即刻放心晒,又系为我而生类型,微整靓相头,北方人,少姐组,模特款,170高,无一贯北方人慨大骨架,全走肥驳条42吋长腿,皮肤白,B波,靓lin靓粉鲍,对重视硬件慨我唔使谂,一定要报钟,女态度好好,无得呃慨初做,包括慢条斯理,怕怕羞羞,流程都唔多识,唔紧要啦,又做阿sir啦,宽衣后口水都流,真系好钟意咁高瘦走肥又有少少波少少萝慨身型,冲凉都系要教,不过女好好,自动跪低帮我试下做水箫,吹工初级,胜在肯做唔叫唔停。

干身上场,要慢慢warm up,好似男女朋友咁揽下先,揽下揽下就互相锡锡,女身敏感,锡下linlin会震晒,互相爱抚之下女揽到我实一实,全身贴实我,好似想我继续锡咁,温柔卒鲍慢慢多水,好耐未试过好似男女朋友咁做,好正,到女帮我吹,我瞓低享受,虽然吹工有进步空间,但女用心,又会用手轻扫髀罅袋底,所以慢慢吹吹到硬一硬,再69丧卒靓鲍,愈来愈多水,唔搞咁多野,快快上套开波。鲍超紧窄,都唔敢咁快powerfuck,慢慢愈插愈深,女就愈来愈投入,叫床声温柔好听,女上开始会自己前后摇,大家都好享受,睇住靓女自己摇真系一件乐事,转后背式女上女仲会扫住袋底摇,好feel到不得了,之后转多好多pose都无黑面,男上搞掂,满足一Q。

钟意新手,调教型,高瘦模特样慨食
要幼幼,服务型,大波慨飞

附上照片几张,写报告辛苦,尤其而家慨艰难状况下,搵个靓慨,又影得相,再写报告分享俾大家,背后仲要俾人憎俾人闹,真系几on9的,请加分及俾like支持,多谢收看。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

herosunny 发表于 2018-5-31 12:48:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

woshitop3 发表于 2018-5-31 13:15:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

woshitop3 发表于 2018-5-31 13:15:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

marcotsui 发表于 2018-5-31 13:23:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

firefox 发表于 2018-5-31 13:54:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LIN15 发表于 2018-5-31 13:56:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

tenson 发表于 2018-5-31 14:51:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
wwwwwwwwwwwwwwww

dcjk 发表于 2018-5-31 15:00:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

ajian11 发表于 2018-5-31 15:22:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复