fuqi 发表于 2018-11-26 19:39:45

东莞常平体验童颜巨乳,纯情标致,听教听话

一见到呀女真系好甜,囡囡笑容甜到漏,电力爆灯,开朗活泼,唔驶破冰!我成班老友一齐睇报告都已经觉得囡囡好甜好正,到我上房睇人,哗真系身材好有线条前突后翘,PATPAT又圆又弹手,胸前汤碗波非常胸狠,滑溜皮肤,一见面就笑笑口问我可以吗?当然可以啦!
除衫见到对波好正,天然大汤碗波!囡囡完全冇捞味。囡囡温柔帮我除衫裤鞋袜,我又TUM下渠开心,赞佢好热情,佢好欲拒还迎咁笑左笑,大家有讲有笑,冲凉有BODY MASSAGE,D波波推就系爽,有水箫,佢仲不时望望我黎吹,搅到我差D爆晒出黎...
到床无即时搞野,囡囡帮我环吹锡lin奶袋,渠D技巧属中级水准喇,胜在有heart,甜美可人儿肯做已经好抵赞!啜lin、奶袋、深喉环保吹真系唔话得,呀女好热情投入,搞到我都好鬼火热,呀女帮我上套,换左几个姿势囡囡都听话照做,有真水,有反应,叫床自然淫荡,车住黎搞,真系好鬼正!最后双手渣波,我完全忍唔住就千万精兵送晒比渠。
事后有侍浴,搞店晒比埋家用,呀女叫我坐多阵,住系我大脾上面un,好似想食左我咁,我应承一定翻黎搵翻呢位小美人!
呀女大波又鲜嫩,又有GFF,好回味呢种感觉!加上agent又nice,真系要返食下囡

**** Hidden Message *****

a86943424 发表于 2018-11-26 19:52:03

#在这里快速回复#反反复复付反反复复付付付付付付付付付付付

dcjk 发表于 2018-11-26 21:03:14

啥也不说了,楼主就是给力!

fire1979 发表于 2018-11-26 21:04:17

134678lhq 发表于 2018-11-26 21:40:14

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

w1262468095 发表于 2018-11-26 21:51:54

kojawe 发表于 2018-11-26 23:29:19

aaaaaaAAAAAAAAAA

a0920775076 发表于 2018-11-26 23:42:46

a0920775076 发表于 2018-11-26 23:42:54

firefox 发表于 2018-11-27 09:55:34

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
页: [1] 2 3 4
查看完整版本: 东莞常平体验童颜巨乳,纯情标致,听教听话