dengxin 发表于 2018-12-21 19:46:26

冇错又系我呀,飞虎出精头头围翻食久违一线靓Gap Mix 10

出报告前想讲D野
话说上份报告后,见到有人食同一条女报告
内文相当有骨,本人飞虎从不挑人机
唔知系咪系第一次食老婆事件有人怀恨在心
当日我第一次约左老婆,到左已经要等都算
到上得,我系门口禁钟禁左好耐
等左两分钟,老婆开门,突然有条友冲门而出
我黎唔切反应,入到去当然劲小鬼
老婆安慰我,Agent又屌鸠老婆
但其实单野唔关老婆同Agent事
系报左落钟有人赖死唔走,我当日报告当然小爆
但我果刻都唔知系乜水,有人对号入黎Say个sorry
件事End,但估唔到有人竟然系最近报告单单打打
大佬叫鸡咋,唔好扮咩偶像,我谂住入去留言小爆渠
竟然比人预先拉黑左,笑左
好心啦,头头围食唔到,有冇高潮,你自已点服侍女女
好大影响。。。。。冇谂过有人会搅笑

讲返Mix 10,早起Hg年代已经食左5,6次
渠系mix都黎左好几次但我今次先再食
之前的确有d厌左
拿拿声又Book左头头围
今次再见衰妹,同之前冇变一样咁可爱
上房唔洗讲车啜脷一阵先报钟
拿拿声除清光同衰猪冲凉
渠劲好心机洗我龟头,卒到硬捻晒
之后过水,叫渠浴萧,本身唔肯话湿惊整花个妆
我就直缸边比渠吹两下,吹功比之前进步左
之后出去干水换我套校服加大象袜
一开波照旧背坐卒渠lin同gap
车啜脷,跟住放平渠饮奶卒阴核
饮奶饮到渠lin开始硬准备饮gap水
渠gap超靓一线但其实我钟意少反gap
因为啜阴核比较易D,我花左比较时间啜渠gap
因为阴核难揾,一线对我钟意啜gap既人黎讲有d阻碍
啜左阵阴核渠已经呻吟得好劲话好爽
跟住我叫渠瓣开微微可反既阴唇比我啜阴核
终于啜到,而D gap水开始系咁黎
一饮而尽,之后乃多阵到渠服侍
衰猪仍然唔肯又耳仔乃起,直接由Lin乃
条脷叻左,乃得好舒服,之后沿肚落去
叫渠乃大脾两边之后啜袋
啜左阵开始由底乃上去巨肠棍
渠竟然识乃龟头Y字位,叻女
之后吹啜龟头,舒服过之前
因为印象中系HG食果阵渠有用到牙
今水冇牙萧,之后转69,初头唔
我话想啜多阵,跟住渠乖乖转过黎
啜阴核啜到佢话舒服
最后我企系身比渠食多阵肠
之后上001 L码,渠慢慢坐落黎
之后慢慢un,因为我比较粗
开始warm up好,同渠车啜脷
再乃我lin,跟手剧情都系唔洗讲
抱去床边女上啜脷车,间中饮下奶
之后挂鼓,high爆,feel到有d想爆
停停,转背坐床边,卒住阴核插,d水好爆多
跟住我企系身后推,慢慢插
准备上返床玩趴插
望望条肠同套只有水同一点点白汁
应该唔够high,转趴插车啜脷
同渠淫语问渠黎唔黎再高潮
比渠吹胀,渠答唔知咩系高潮
继续插,转返男上
车啜脷再喂渠乃我lin
越插越快feel到要爆浆
车啜脷下插到爆浆,佢个gap好窄
之后抽返出黎再车渠完成今日淫战
今次我唔confirm衰妹有冇黎到
身体反应50/50.唔肯定
其他女女我报告写有果d一定有
欢迎渠地返黎可以问下女女
以后我报告会加白汁相但唔会4仔
今水我影左自已碌鸠,有几点水
但唔放上黎住因为要set权限
要讲既讲完,我性技如何,大可以问D女
唔怕货比货,系咁先
送上几张相

**** Hidden Message *****

weqqqtyui 发表于 2018-12-21 23:07:19

啥也不说了,楼主就是给力!

weqqqtyui 发表于 2018-12-21 23:07:20

啥也不说了,楼主就是给力!

誰人大大力 发表于 2018-12-22 01:43:18

Cooooooool

dcjk 发表于 2018-12-22 09:23:32

膜拜神贴,后面的请保持队形~

ambrosius 发表于 2018-12-22 21:50:25

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

chunling 发表于 2018-12-22 23:17:50

分享和回帖是美德............

Mr_Feng 发表于 2018-12-23 01:12:57

okwin 发表于 2018-12-23 04:13:30

若菜奈央 若菜奈央 good

deanfuck 发表于 2018-12-23 09:54:35

看看好不好
页: [1] 2 3 4
查看完整版本: 冇错又系我呀,飞虎出精头头围翻食久违一线靓Gap Mix 10