paranoia 发表于 2019-1-4 21:15:15

SPA Annie质素高,Nuru服务仲好到不得了。

之后有位靓女技师入黎、佢个名叫Annie,目测都系二十岁出头,外表好清纯,斯文靓女,身材好fit长腿小蛮腰,望落去有波有箩,皮肤白净,谈吐好斯文,整体几有气质。之后Annie就帮我除衫、Annie自己又除衫同我一齐入去鸳鸯浴,见到Annie,我就知真正慨窒息感觉,好丰满呀,Annie细心无微不至,侍浴好有心机,全身波推漫游,我弟弟已经比Annie搅到硬晒,证明Annie功夫好得!

之后叫停Annie抹身上水床回一回气先,水床浮下浮下好舒服,好似系大海飘浮既感觉,之后Annie开始帮我按摩,手势绝对系大师级水准,力度够、穴位准、够温柔,手法好细致,按完全身都好舒服松左好多,然后Annie搽Nuru Jel落自己个身,再Annie上我身上面上下游走,成条鳝咁滑嘟嘟,其实都几爽,Annie用渠全身每一吋肮肤去刺激我,Nuru Jel加埋Annie挑情功夫利害,搅到我只感到自己好High!

Nuru gel唔同BB油,黏黏的张两个贴在一起,系有一种催情作用,加上渠纯熟技巧,令我除了觉得舒服外,仲有一种忘我慨强力欲望,加上肉贴肉喺度磨产生慨快感,细佬已经硬到想爆,一对大波夹住条肉肠,压迫感直涌上心口,夹住Chok了一会,体肉慨精力全数释放而出!玩过Nuru后,真系令我体会咩叫另一个层次,好玩就要分享吓比师兄们!

**** Hidden Message *****

rich21 发表于 2019-1-5 01:05:43

啥也不说了,楼主就是给力!

minie1089 发表于 2019-1-5 08:28:20

dcjk 发表于 2019-1-5 10:05:42

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

sca3628 发表于 2019-1-5 14:25:06

feige148 发表于 2019-1-5 14:47:43

楼主就是给力!

ggsongyy 发表于 2019-1-5 16:57:47

赶紧瞧瞧先

誰人做愛大大力 发表于 2019-1-6 00:31:27

Coooooooool

331767943 发表于 2019-1-6 17:12:05

真的假的呀

jflin 发表于 2019-1-7 15:48:58

thanks for sharing brO!@
页: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: SPA Annie质素高,Nuru服务仲好到不得了。