dgd78 发表于 2019-2-22 20:10:03

东莞常平又车又69一个(掂)

入到酒店房后,条女真系超正,真人靓过相,廿零岁后生靓女,高166,瘦底走肥,仲有对白滑长腿,带左对黑丝上去玩,满足一下自己,未开波细老已经硬晒,服务好热情主动,又可以大车,侍浴好温柔体贴又细心,有波推水萧,冲得干干净净无马夫,冲得咁干净就系轮到我吻下渠下边啦,只鲍鱼仲超多水,我地仲玩下69,囡囡慢慢吹,我就慢慢舔,5会赶时间,调情全情投入。跟着反转到前面,准备带套做,囡囡仲来个舌尖漫游,表情丰富又叫得好听,锡lin超舒服,条利会打转,一路踢到细老度,深喉好舒服,望住渠吹好有feel,淫声导航,全方位享受,吹左好耐好似想吹爆我咁,上套磨几下先入到,下窄多水,慢慢黎,抹茶叫得真系好好听,又够淫,条女又主动,骑功有水准,左摇右摇,坐系我上面系咁磨,大家都好享受好投入,成个女朋友咁,玩得好放,今次后推,捉住渠条靓腰,加速大力抽插,又系咁我老公快D快D大力D,好爽好舒服,最后双双来高潮,好能快射晒比渠,完事爬系渠背上,仲插住感觉到渠妹妹收缩,超爽,之后交家用回家。

**** Hidden Message *****

dcjk 发表于 2019-2-22 20:45:55

膜拜神贴,后面的请保持队形~

ngsiu 发表于 2019-2-22 20:53:57

kmkrtuyutyuotuituymituyimuituyituiutimut

jacky1213 发表于 2019-2-23 01:23:10

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

aiouren123 发表于 2019-2-23 01:40:47

牛逼!线上!

rich21 发表于 2019-2-23 16:25:13

啥也不说了,楼主就是给力!

hapi 发表于 2019-2-23 17:13:11

得好甜好温柔, 感觉唔错, 几顺眼

134678lhq 发表于 2019-2-23 22:08:07

啥也不说了,楼主就是给力!

278645489 发表于 2019-2-24 00:22:02

liwei175 发表于 2019-2-24 05:05:11

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 东莞常平又车又69一个(掂)