rayabbie 发表于 2019-3-12 21:08:55

Suyu青春靓女又温柔又体贴,妹妹多水又窄超好砌!

寻晚喺九龙城打完边炉无下场,但饱暖思淫欲唔想就咁返归,于是上四台揾吓附近有无好嘢,俾我见到Suyu啲广告相好吸引我,于是就胆粗粗摸上去睇下系咪真系咁靓啦,揿钟开门见到Suyu真人真系靓过广告相,皮肤白白净又后生,笑起嚟鬼死唔甜,我慨魂魄已经比渠勾咗去,入到去Suyu已经展开一连串既热情搜我身,完全显示出渠豪放既一面,呢个时候我梗系除渠衫楂下波先啦,一对34C大波坚挺又弹手,我都未除衫已经比Suyu玩到条肉肠变咗条铁咁硬,之后渠主动咁拖住我入去冲凉,我就揸吓Suyu个pat pat,好圆好挺又好肉,条鸠硬晒顶住渠妹妹,Suyu就系咁磨我,有互动,波推、水中箫啜旦旦,条脷系龟头打转,绝对好功夫,再比佢咁搅一定比Suyu KO,一于忍一忍抺干身上 ,喺床上Suyu开始挑情由头锡到落脚,钖lin lin锡耳仔挑情工夫做足由头锡到落脚,去到小弟细佬度先吹咗一曲魔笛追魂,渠箫功真系利害、又深喉,渠条利好似装咗摩打咁劲,马力十足,接住奶春袋,含住细佬边吹边用眼神挑逗我,小弟都唔执输,揸波啜SuyuLin Lin ,摸到Suyu妹妹起晒水,小弟忍唔住叫停Suyu上套主动女上,渠一路骑一路un一路自摸,睇佢慨表现真系好过瘾,Suyu骑喺身上前后上下咁磨,渠妹妹隧道短又窄又多水,插得好舒服,再转狗仔式,大大力顶入去爽到冇朋友,Suyu晓起pat pat 配合我插渠插到啪啪声,而渠呻吟声好又超正又叫得好大声,最后男上,Suyu好肉紧咁揽实我,我出尽全力疯狂插咗几十吓后派彩,之仲有事后浴,比完家用临出门前Suyu过嚟揽住我goodbye kiss,嗰种感觉真系好似自己条女咁,实在太正啦,已约好下次一再食!

**** Hidden Message *****

rich21 发表于 2019-3-12 22:04:40

啥也不说了,楼主就是给力!

lee233 发表于 2019-3-12 22:39:55

ssssssssssssssssssssssss

134678lhq 发表于 2019-3-13 12:46:06

啥也不说了,楼主就是给力!

secretmcj 发表于 2019-3-14 10:16:50

不管你信不信,反正我是信了。

Abyssboy 发表于 2019-3-14 23:34:52

謝謝師兄分享

poiu09876 发表于 2019-8-9 13:42:25

感谢分享。

331767943 发表于 2019-8-16 11:02:23

真的假的啊

nigo 发表于 2019-8-21 11:52:20

感谢楼主热情分享

还好还好啊 发表于 2019-8-23 21:37:22

哈哈哈哈哈哈哈
页: [1] 2
查看完整版本: Suyu青春靓女又温柔又体贴,妹妹多水又窄超好砌!