作业本 发表于 2014-8-18 16:43:16

速度把隐藏的交出来,我鉴定下·

李财 发表于 2014-8-18 17:26:30

AAAAAAAAAAAA

ppexhaust 发表于 2014-8-18 17:45:15

斤斤計較的斤斤計較健康看看

cing 发表于 2014-8-18 20:40:34

哥顶的不是帖子,是寂寞!

xu2645269626 发表于 2014-8-18 23:25:10

哥顶的不是帖子,是寂寞!

ttsuper 发表于 2014-8-18 23:40:15

2014在此祝大家
⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒
/\_/\###   钱
|. # .| \###   车
|      |   \###   楼
|o_o|   \^________#
(2)    \    \___|___/    \##
(0)      \      |__|      |##
(1)       |   _____ /      /##
(4)       ||          \   /##
.         ||            \|###
.         ||             |>
.         ||             ||
.         ==            ==

tfc89 发表于 2014-8-19 00:00:40

更衣室都OK,冲完凉就五条友仔出大厅,个经理就过来俾个IPAD睇女见好多女我睇最少有过百件,
本来想睇中件3X,个经理话你个FD简左,算X数! 就问下介钱,经理就话试业价238港式90分中全包,
做到下个星期就338,好又试下,除便一件啦好快技C入来介绍自己6X号 都几靓女呀,

D房就唔系好大得一张1.5米床同一张中式台,揼左30分中左右,我就吾客气手多多去揸下波,
技C话唔好甘急我都未差袋袋你就来,叫我先转身R罗友扫袋袋, 都好耐无玩过R罗友都好过引,
都转身小沙都硬都成支铁又唔系用死力好似差面粉甘----好爽呀 十分钟就射舒服哂,
技C帮我着返条裤我都幚个技师扣返个爸爸拉正返条底底,叫技师落钟就出大厅,
坐阵睇下野影几张相,D战友个个都四万甘口,死老婆都无甘开心,

我就问个FD~~~3X号正唔正好唔好玩,话一般啦??? 都唔系甘好玩,弾到好似黑店甘出去埋单每人238,条友仔就买张2000蚊VIP再送多300,我米叼7条仆街又话唔好玩又买VIP, 仲于爆响口话3X帮距吹,仲打左二次,话公司之可以做港式,下次约出来玩,玩5P呀呢间埸要再翻吃多几次试下边D技师有升级玩 ==

kimicat 发表于 2014-8-19 00:37:53

injnonijnyvvut

zenglaoda 发表于 2014-8-19 03:10:55

bucuo bucuo 厉害厉害

bz6 发表于 2014-8-19 10:29:05

reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
页: 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65
查看完整版本: 寻huan者/找XJ必读课