爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

女奴的诱惑,动感停不了,砌完一个又一个,爽呀!

fuqi 发表于 2019-8-31 21:35:42 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
用几个穿上特别短裙慨女同学企喺楼梯上面,成班男生一窝蜂嘢,偷睇裙下春光,可惜即场比训导老师人装并获,仲要见家长记过,真系童年阴影,好啦!终于大个仔出来社会工作,虽然收入唔太多,但系两餐一笃还是无问题的,三十岁人拍得两次拖,都系性格不合而分手,仲记得三十岁当日才正式破处比囡囡,好似系泰妹来,算系为国争光嘞,自从破咗处,开始将收入慨一部分拨入娱乐基金,隔一个星期就到处揿钟仔揾囡,大大话话都食过一百条女以上,一对一又真系无乜刺激,几个月前见四网有个新场~秀美SM调教室有女奴玩,而且可以玩到几癫都得,梗系要见识吓啦!预约时已经讲明玩以一主敌二奴,准时入闸,洗完白白,抹身后就坐在梳化嘢。哗!囡囡身型真系fit到震,又靓样,做现场观众睇住两条囡互磨,再六九互舐,睇到我兴合合,连鸠都硬捻埋,当然要亲自落场做第一男主角啦,两个靓西喷晒水,我先拉开一件,上套就插入下便条囡,屌到渠反白眼,再狂揸渠对大真波,用尽腰力抽插到床到震埋,另一条囡再扮狗爬过来,由脚指到我条鸠,我梗系要怒插佢个鲤鱼咀啦,成条鸠队晒入渠口,深喉到渠反胃作呕至插出,爽呀!再拉开渠条红绳索,来个地上推车,屌到啪啪声,另一条囡就同渠打车轮,屌到差唔多,我拉出碌鸠,除套射在囡囡腰间,仲大力拍打渠patpat,真系好玩无极限,上晒瘾!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lee233 发表于 2019-9-1 03:26:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fffffffffffffff

dcjk 发表于 2019-9-1 09:55:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

NJB2014 发表于 2019-9-1 11:01:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

rich21 发表于 2019-9-2 00:48:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

a0920775076 发表于 2019-9-2 01:43:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

331767943 发表于 2019-9-2 09:00:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的啊

WN10000 发表于 2019-9-2 09:50:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

1470 发表于 2019-9-2 09:58:50 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
坎坎坷坷看坎坎坷坷看

hdyqxbw 发表于 2019-9-2 12:30:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
xthgbdvrvyto

发表回复