爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

玩专业大波按摩同服务~可能恩恩是唯一选择

xsheng1983 发表于 2019-9-5 20:28:33 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
擒日到ssp区食快餐...上左按摩高恩恩
服务好掂...真系好值得讲...事先预约左...准时去到...开门见到囡囡拥有明星慨样子...红唇笑容灿烂...好有气质...细细粒...胸前对粉色巨乳波涛汹涌...大约有165cm高...雪白皮肤...幼腰靓罗...玲珑浮凸...穿紧身白色战衣...简直系性感到爆...真系见到都令人浮想联翩...入到房渠热情招呼...成个大姣婆咁主动粘埋我揽衫揽势...销魂慨姣靓样已经令我扯旗...忍唔住揽实渠系紧对粉色巨乳...好有手感...真系劲好好jar...jar到爽矖...渠立马帮我除衫一起冲凉...渠侍浴够细心又体贴...波推擦背样样有...洗得细致又有心机...feel好到爆棚...冲得一干二净...享受埋水中箫...正到我呻吟震震上床...返到床上...渠服侍我趴低...落足心机帮我先按摩...一开始先来个开背...技术好掂...功架十足...绝对系大场手...做到力够穴位准...慢慢逐步逐步按...真系好舒服...按到咁上下...我就搓对 色巨乳扫渠神仙洞...有吸吮渠两边粉色提子...爽到渠低吟高叫转身抢攻...真正慨淫女人...够姣够荡...慢慢由外淫到内...摩打脷差唔多锡晕全身...不停挑拨敏感点...前奏好够投入...疯狂劲玩...够矖激情...搞到我好有feel...撩到硬矖汰...奶袋袋啜蛋蛋...环保吹奏...好鬼投入...横濑直啜...刺激地吹到雪雪声...爽到震..加深喉...好鬼正...真系少D定力都会走火...吹到咁上下...细佬已经硬到顶唔住...叫渠即停...带套就地正法...先黎女上男下...疯狂上下un...骑术一流...巨乳摇摆...鲍鱼又窄又湿...夹住...细佬好鬼正...不断换花式男上...囡囡细细粒真系超好好屌...加速冲刺...插到渠疯狂大叫西水源源不断岀黎...表情肉紧丰富...又够投入...经过一番激情攻守...屌到渠高潮叠起愈叫愈淫...最后抱住渠挂鼓...我啜住波波大力插到爆.. .好正...大家都开心到震矖...派彩后仲喘矖 气...

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

331767943 发表于 2019-9-6 08:49:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的啊

stupid7 发表于 2019-9-6 09:18:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Let's take a look first!

012345678900 发表于 2019-9-6 10:07:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

NJB2014 发表于 2019-9-6 12:21:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

poiu09876 发表于 2019-9-8 08:26:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢分享。

dynsynstntw 发表于 2021-8-12 07:45:51 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
和下下下哇啊下载

jtjt2 发表于 2021-8-13 02:59:13 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
牛逼牛逼牛逼牛逼牛逼牛逼牛逼牛逼牛逼牛逼

+微--lili08j 发表于 2021-8-26 17:10:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

名    +  微

雅舒达 发表于 2023-4-2 12:47:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复